21.09.2013

NYTT

20:19

Hei! Lenge siden sist nå. Har hatt en hard og travel uke og i tillegg vært syk og dårlig. Hvem hadde trodd at man ble så dårlig av å ikke få i seg riktig mengde mat ofte nok?! Heldigvis går det litt bedre nå men det er virkelig vanskelig å prioritere frokost, lunsj og middag når man er så travel som det jeg er for tida! Spesielt når jeg ikke bor hjemme hos mamma haha.

Anyways, i dag var jeg en tur innom byen med Mariela og Rikke og tok denne nydelige og ikke minst deilige genseren, med meg hjem! 

Åååh er den ikke fin?!♥ fra Bik Bok.

Kvelden skal jeg tilbringe i sofan forhåpentligvis med Rikke min! Rolig kveld med andre ord. Hva skal dere?

KATEGORI: Blogg - 10 kommentarer
13.09.2013

LYKKELIG TANTE

22:32

Åh, det er så godt å være tilbake på østlandet! Jeg var jo her hele sommerferien og det har ikke gått en dag uten at jeg har lengtet tilbake til de flotte menneskene her nede og ikke minst mitt kjæreste tantebarn på bare fire uker! Sist jeg så henne var hun bare to dager gammel, så det var så fint og gøy å se henne igjen nå som hun er mer våken! Siden hun er mitt første og mest sannsynlig siste tantebarn vil jeg prøve å være med henne så mye som mulig under oppveksten hennes selv om jeg bor et stykke unna. Se så nydelig♥

Men nå er det natta på meg siden jeg bare fikk tre timers søvn i natt og har reist med fly halve dagen og er helt utslitt!

Er dere tante til et lite gull?

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
12.09.2013

JENTEKOS

18:25Hei! Da var det endelig helg på meg etter en litt kjip dag. Startet dagen med å være kvalm og hadde to timer forferdelig kjedelig tysk og deretter endte dagen opp i tårer pågrunn av personlige grunner.. Heldigvis er alt mye bedre nå, og akkurat nå koser jeg meg hos Julie sammen med Rikke! Vi har spist nachos og Oreo og bare snakket jentegreier. Har blitt så glad for å endelig ha det sånn at jentene kan møtes og finne på koselige ting etter skoletid, det er så utrolig koselig♥ 

Nå drar jeg snart på dansing, noe jeg gleder meg til! Elsker dansing på torsdager selv om vi ikke er ferdig før seeent.. Og i morgen drar jeg sørover, noe jeg vertfall gleder meg til!
Hvordan var deres torsdag?

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
11.09.2013

NLY TRENDS LOOKBOOK

21:52

Nå som den nye NLY Trends kolleksjonen er ute og Nelly har laget en dødsfin lookbook så må jeg bare vise litt av den til dere! Tror jeg må skaffe meg en av de nydelige kjolene eller en av jakkene herfra så snart som mulig fordi jeg ikke eier en skinnjakke og fordi de var så fine♥
1. bukse her / 2. kjole her / 3. kjole her /  4. jakke her og bukse her / 5. jakke her og her

Dette og masse annet finner dere HER, bli inspirert:)
Kunne dere tenkt dere noe herfra? 

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
11.09.2013

outfit 110913

18:10


skjerf fra Bik Bok // skjorte fra h&m // bukse fra Cubus // klokke fra CMYK // ringer fra h&m og Gina Tricot

Veldig enkelt og og greit antrekk. Forresten så bare eeeelsker jeg dette skjerfet og blir nok en klar favoritt nå mot vintern! Anbefaler alle å invistere i et, dere vil ikke angre, det lover jeg!
Hva synes dere?

KATEGORI: Antrekk - 4 kommentarer
10.09.2013

Dårlig

18:26

Gud så fort dagene går! Jeg er virkelig ikke vant med å ha skoledager til fire, så jeg er sååå sliten når jeg kommer hjem fra skolen at det er helt fælt. I tillegg har jeg minst en time dansing hver eneste dag etter skolen bortsett fra på fredagene så jeg har egentlig ikke tid til noen verdens ting lenger, men den lille tiden jeg har skal jeg prøve å bruke på bloggen! Jeg har sånne perioder hvor jeg gleder meg til å dra hjem fra skolen for rett og slett å blogge.. Og en sånn periode er jeg i nå. Rart!

I dag er jeg uheldigvis dårlig og kvalm. Det er sjeldent jeg er dårlig men akkurat i dag er det så ille at jeg tror jeg må holde meg hjemme fra dansing, noe som er veldig kjedelig i og med vi har startet på koreografien vi skal ha på forestillinga til jul, og jeg vil gå glipp av minst mulig. Det er på sånne dager som dette at jeg lengter hjem til mamma! Håper formen blir bedre til fredag for da tar jeg turen nedover til søstern, og det gleder jeg meg så veldig til!♥

Smiler litt uansett form! 

Hvordan er deres tirsdag?

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
09.09.2013

confessions

21:53

Haha enjoy!

1. Jeg lager ofte rare lyder
. Som kattelyder, duelyder, nynner osv. Jeg skjønner egentlig ikke hva som er greia, det bare skjer når jeg kjeder meg, spesielt i timene. 

2. Jeg synger høyt hele tiden.  Samme som over, så synger jeg høyt hver gang jeg kjeder meg i timene. Gjerne veldig stygt og flere forskjellige sanger etter hverandre.

3. Har en "strippestang" på rommet. Det er jo eeegentlig ikke en strippestang men alle vennene mine kaller det for det. Men det er veldig god trening, tro det eller ei!
 
4. Stalker helt sinnsykt, spesielt om jeg chrusher på noen, og dette er skikkelig ille og ikke minst creepy! Jeg finner ut alt om alle. Finner ut hvem som holder på med hvem, regner ut antall uker det er siden den og den kommentaren ble skrevet og hva folk gjorde på den og den datoen og tidspunkt på alt. Er sikker på at jeg helt fint kunne blitt privatetterforsker.

5. Jeg forguder katter! Er helt vill etter katter. Alt med katter gjør meg så glad! Bare hvordan potene dems er når de går, hvordan pelsen ligger så fint og glatt på den myke kroppen dems og ørene som rører på seg når de hører en lyd! Ååååh som jeg elsker katter♥

6. Jeg tror gjerne at jeg er veldig morsom, sånn at jeg sitter å ler av meg selv og mine egne kommentarer noen ganger.

7. Jeg er uheldigvis ganske frekk mot enkelte lærere, og dette er en dååårlig uvane, men når voksene mennesker ikke behandler meg rettferdig så klarer jeg ikke behandle dem rettferdig tilbake.. Flaut men sant.

8. Jeg har egentlig piercing i nesa, men klarer alltid å rive den ut hver gang jeg setter i en piercing så nå har jeg gått uten i ca. ett år, men det er enda et åpent hull hvis jeg skulle ombestemme meg.

9. Jeg klager ofte på meg selv og det går som oftest utover mamma eller vennene mine. Senest i går planla jeg en neseoperasjon + at jeg er helt sikker på at jeg vil sette på reguleringen igjen.

10. Jeg er KONSTANT tørst og stjeler alt av andres drikke på skolen. Tror det jeg sier mest i løpet av en dag er "Jeg er tøøørst" 

11. Jeg fikser på håret hele tiden.. Dere vet.. Extensions.

12. Jeg takler ikke andres rot og rydder opp etter alle bortsett fra meg selv. Dette er en utfordring nå som jeg bor på hybel med ei som virkelig kan rote(Lea♥)

13. Jeg kommer alltid for sent til avtaler eller timer fordi jeg alltid må gjøre noe i siste liten. Men mesteparten av gangene er det faktisk bussen som er for sen! Helt sant.

14. Jeg følger aldri med i timene fordi jeg rett og slett ikke klarer å konsentrere meg i lengre tid.

15. Jeg har alltid med sminkeveska uansett hvor jeg går. Jeg klarer ikke gå ut døra uten å ha sminkeveska med meg av en eller annen merkelig grunn.

16. Jeg kan snakke akkurat som Gretchen fra det der Friminutt som går/gikk på Disney Channel hahahah, jeg synes det er så morsomt!

17. Jeg klager mye på tempraturen der jeg er. På dansing sier jeg alltid "åh heeerreguud så varmt, seriøst jeg kommer til å få heteslag" og er jeg ute så er det "fy faen så kaldt, herregud så kaldt, jeg fryser ihjel" osv.

18. Jeg danser 14 klokketimer i uka! Her snakker vi 60 minutter x 14 ja! Utrolig slitsomt men utrolig gøy!

Har vi noe til felles? Og var det noe dere ikke visste fra før?

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
08.09.2013

baby

22:06Jeg har blitt så veldig glad i denne jenta! Vi er så like på alle måter, deler alt med hverandre og har så ufattelig dårlig humor sammen. Jeg er så glad for at vi ble kjent, og enda gladere for at vi nå går i klasse sammen! Du er helt fantastisk Rikke, og jeg gleder meg til flere år med deg♥

Hvem er deres beste venn?

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
08.09.2013

yesterdays outfit

16:58


klokke fra CMYK // fjærring fra Gina Tricot // gullringer fra h&m // bukse fra Cubus // skjerf fra Bik Bok // magetopp fra Hellas // cardigan fra h&m

Er ikke helt meg å gå i magetopp i kalde Norge, men det var så utrolig varmt i går at det gikk fint! Skal forresten bli bedre på outfit bilder hvis dere ønsker det?
Hva synes dere?

KATEGORI: Antrekk - 11 kommentarer
02.09.2013

MITT NYE ROM

21:05Som noen sikkert har fått med seg har jeg flyttet inn på hybel, og etter to uker med maling og fram-og-tilbake med møbler, klær, hyller og dekor har jeg endelig flyttet inn på mitt helt eget nye rom! Alt er ikke ferdig enda, jeg skal skru opp en til hylle og få opp litt mer bilder på veggene snart, men jeg storkoser meg allerede og synes jeg har vært veldig heldig med hvor fin hybel vi har fått! Jeg er så fornøyd♥

Hva synes dere?

KATEGORI: Blogg - 11 kommentarer
01.09.2013

INSPIRASJON

13:33


♥ble du inspirert?KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
hits