26.09.2015

SPØRSMÅLSRUNDE

10:08


Tenkte det var på tide med en aldri så liten spørsmålsrunde! Er tross alt ett år siden forrige gang, så det har naturligvis skjedd en god del siden da. Spør om hva enn dere måtte lure på, så skal jeg svare så godt jeg kan!

24.09.2015

UKE 26

16:57

TIDEN FLYR!

Kan ikke tro at jeg allerede snart er ferdig med mitt andre trimester, og at det snart bare gjenstår 99 dager igjen av de 280. Med andre ord har allerede 180 dager gått, og det med stormskritt! Likevel synes jeg de neste tre månedene høres ut som en evighet unna, jeg lengter sånn etter det lille gullet i magen og gleder meg så veldig til å treffe henne. Men selvsagt ønsker jeg at hun holder seg inne så lenge hun skal. Ellers har jeg "endelig" begynt å føle meg gravid og ikke minst ufresh. Med liten tilgang til sol og trygge selvbrunere, hårete legger og hårete mage og skikkelig hormonhud i ansiktet, synker selvbildet en god del i denne perioden selv om jeg forguder den fine magen jeg bærer på♥ Forhåpentligvis får jeg satt av litt tid til litt selvpleie til helgen. 

                    Termin: 3. Januar 2016                                                              Trimester: 2. trimester.                       


Graviditetsuke:
26(25+6)                                                           Graviditetsmåned: 6      
                     

    Igjen til termin: 14 uker og 3 dager (101 dager)                        Kjønn: Liten prinsesse.       

                            
Navn: Bestemt, men hemmelig litt til!                                        Vektøkning: Nesten 8 kg!


                             Plager: Smerter i ryggen, og magen klør!                                   Humør: Hormonell, gråter lett..                                                 

                  Aktivitet: Lille gull spreller og koser seg mye hver dag og bruker ofte blæra mi som trampoline.. Nå reagerer hun også raskt på berøring, og vi har kosestund hver eneste kveld hvor hun sparker og jeg dytter tilbake mens jeg prater til henne samtidig. Dette gjør jeg helt til vi begge sovner! Utrolig koselige øyeblikk som jeg kommer til å savne når gravidtiden er over♥

Magebilde:


Og skulle dere lure på hvordan det ser ut fra my point of view, får dere svaret her... Bolla!


  Barnerom: 
Vi er heldige som har to store soverom i leiligheten, og det ene står nå bare som et roterom som jeg klør i fingrene etter å rydde og ordne opp! Jeg har romplanene klare til snuppeliten selv om jeg ønsker at hun sover hos oss den første tiden. Det er bare tid, litt penger og energi som gjenstår for å fullføre ideene jeg har!

  Utstyr: 
Nå har vi utrolig nok alt fra stellebord til seng i hus, og mangler kun få ting som kjøkkenstol og oppvebaringsmøbler til barnerommet.


Om barnet:
Vekt: 900g 
CRL: 22,5 cm
Full lengde: 31 cm

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 24 uker gammelt. Hjernebølger begynner å aktivisere hørsels- og synssystemer, og både munn og lepper viser større sensitivitet. Hjernevindingene utvikles gradvis fra nå av. Fosteret begynner nå å reagere på både lys og lyder som kommer utenfra livmoren. Neseborene som til nå har vært lukket, åpnes.

Lungene begynner å bli bedre forberedt på et liv utenfor livmoren hvis barnet skulle bli født for tidlig. Ryggraden vokser for å støtte opp om fosterets vekt. Ryggraden består nå av 33 ringer, 150 ledd og 1000 sener.

Den neste måneden vil være en svært aktiv periode for fosteret, og det vil vokse mye og legge godt på seg.

(Hentet fra babyverden.no)

13.09.2015

NIVEA

19:05

sponsede produkter

Midt mellom tidenes søndagsstemning der jeg bare sløver og spiser meg kvalm på søtsaker, tenkte jeg å gjøre noe fornuftig som å anbefale dere noen fantastiske produkter som jeg fikk tilsendt av Nivea for en stund siden. Det er alltid gøy å få prøve nye greier, og enda bedre er det når jeg blir så fornøyd!

 

Denne gangen fikk jeg blant annet to gode kremer til ansiktet, en til natt, og en til dag! De helt nye Nivea Sensetive Day og Night kremene skal gi fuktighet, dempe rødhet og redusere den stramme følelsen huden kan få om den er tørr, og jeg vil absolutt påstå at de gjorde skkurat som lovet! Vanligvis får jeg skikkelig fet hud av kremene som ikke er "geleaktige" fordi de vanligvis inneholder mer fett og olje, men denne overrasket og gjorde huden myk og god uten å bli fet. Derfor kan jeg trygt anbefale disse til alle hudtyper!

Et annet produkt jeg vil gi vanvittig mye skryt, er dusjkremen Nivea Creme Smooth Shower Cream som inneholder masse sheasmør som gjør underverker for huden! Det kjennes ut som om man smører seg inn i flytende silke som blir til et tykt lag med skum, og huden blir så myk! I tillegg lukter den kjempe godt lenge etterpå, så den her skal jeg definitivt kjøpe flere ganger når jeg går tom.

Deodoranten Dry Comfort Roll-On som lover 48 timers beskyttelse, og som ikke inneholder alkohol og leppepomaden med vanilje, sheasmør og macadamia er også blitt to nødvendigheter jeg har med meg i veska hver dag, begge lukter så godt og føles gode på. Også er det jo noe alle trenger til en hver tid, veldig fine produkter! Alle produktene finnes enten på dagligvarebutikken eller de kjente klesbutikkene som Cubus, H&M og Lindex♥

Har noen prøvd noen av disse før?

08.09.2015

SKATTER FRA ZARA

10:27

Kom over noen helt nydelige plagg fra Zara sin nettbutikk for et par dager siden, og klarte ikke legge fra meg tanken på de mange søte plaggene jeg fant! Vanligvis ville jeg brukt timer på å ønskehandle til meg selv, men nå har jeg tatt meg selv i å sikle på babytøy isteden! Det måtte vel komme før eller siden hehe. Det som er så fantastisk med disse plaggene er at alle er superbillige, og faktisk alt under koster under 500 kroner! Det eneste som fikk meg til å la vær å klikke hjem alt sammen er at jeg reiser til London allerede i neste uke, og forhåpentligvis finner jeg noe av disse skattene der♥ 


(trykk på bildene for å komme til produktet)

Nå er jo kanskje dette helt uinteressant for mange av dere, men det er så mange gravide eller småbarnsforeldre om dagen at det kanskje kommer til nytte for noen i og med det er masse fint til spesielt de minste! Og for dere andre så har Zara sin nettbutikk generelt mye lekkert til både gutter og jenter i alle aldre for en billig penge og lav frakt! Dere finner alt HER

Hvilke nettbutikker er deres favoritter? 

hits