31.10.2012

ØNSKELISTE TIL JUL

21:50


Har så utrolig lite å ønske meg i år, men dette er noe av det jeg kom på. Trenger ny rettetang, har fått sykt kick på klokker av gull, har alltid hatt lyst på skjokoladepulveret til Too Faced, trenger en jakke til å bruke i bakken, også har jeg skikkelig lyst til å prøve ut The White One sin tannbleking! Kommer nok på mer etterhvert.. Hva ønsker dere dere til jul?

31.10.2012

SVEA SMITH

16:53Åh, jeg elsker den! Er lenge siden jeg har hatt en så fin og god jakke! Nesten så jeg håper på at vinteren blir lang så jeg får brukt den lengst mulig, haha! Etter min mening er den verdt de 3,5 tusen jeg betalte for den. Cause I looove it♥ Hva synes dere?

KATEGORI: Blogg - 22 kommentarer
31.10.2012

STEM PÅ SARA

15:49

Hei! Trenger litt hjelp fra dere til å stemme på ei venninne av søstra mi til å bli Brun og blid modell 2013! Hun ligger nå på andreplass, og stemmefristen går ut i natt. Jeg og mange andre bekjente ville blitt kjempeglade om dere kunne tatt dere et par sekunder til å gå inn på DENNE linken å trykke STEM til høyre over bildene. Takk♥


(det er ikke jenta på bildet over)

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
31.10.2012

TING JEG GLEDER MEG TIL

11:13

                                                                                                                                         /innlegg inspirert av carolinemaria.blogg.no 
♥ gleder meg til jul
♥ gleder meg til ferie
♥ gleder meg til dansemøter i kinoteateret før forestilling
♥ gleder meg til april 2013, da jeg skal møte selveste Justin Bieber og på to av hans konserter


♥ gleder meg til nyttårsaften
♥ gleder meg til sommer 2013 med Hellas-tur med Addi

Hva gleder dere dere til?

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
30.10.2012

MIN MENING OM IPHONE 5

23:31

Først må jeg bare si herregud så mange likes jeg har fått på innlegget med.. hva kan jeg kalle det? Spøkelset? Jenta? i bakgrunnen! Det forklarer hvorfor statistikken har steget utrolig! Hele 87(i skrivende stund) som har delt det videre ved å trykke på lik, og nå har enda fler spurt meg om det er ekte men igjen; JA det er helt ekte! 

Veldig mange spør meg om hva jeg synes om min nye iPhone 5, om den er noe særlig bedre enn 4, om det er noe jeg ikke er fornøyd med, om det er bedre kamera, om det er kjipt med ny lader osv. Så nå svarer jeg alle her på bloggen. Jeg må jo bare få sagt at nei det er ikke noe særlig merkbar stor forskjell, det er jo iOS 6 og akkurat det samme som på min forrige iPhone.

UTSEENDE:

Den er tynnere, bedre å holde i, den er lenger(plass til flere apps), og den er mye finere! Platen av aluminium gir den det lille ekstra som gjør den perfrekt. Det skal også godt gjøres å få riper på aliminiumsplaten!


KAMERA:

Kameraet foran og bak er merkbart mye bedre enn min forrige, men ikke noe særlig bedre enn 4S tror jeg, men det er jo HD på frontkameraet, og filmingen er sykt bra! Blitsen blir heller ikke oransj-aktig som på min forrige. 

TOUCH: 
Touchen er verken verre eller bedre. Jeg har alltid syntes at touchen på alt av apple produkter har vært fantastisk, men går du fra iPhone 3 til 5, eller fra en eller annen android mobil(hehe) vil du merke stor forskjell!


NYE HEADPHONES:
Knappene hvor du justerer volumet og pause/play knappen er mye mer behageligere å trykke på, og mikrofonen er bedre. Selve øreproppene(?) er mer tilpasset til ørene, og man får ikke vondt i ørene av å ha dem i lenge, som jeg fikk når jeg brukte de gamle alt for lenge om gangen. 


+ / POSITIVT:

Finere utseende, bedre kamera, godere knapper, mykere vibrering, klarere og høyere lyd.

- / NEGATIVT:
Sterke farger(snapchat appen er f.eks markeringtusj-gul, og meldingsknappen er markeringstusj-grønn), ny lader; så hvis du ikke har strøm er det så og si aldri noen som kan låne deg lader, og om man har musikkdocker som kobles inn via strøm-inngangen passer ikke disse lenger.

Så alt i alt; det er ikke noe du MÅ ha. Den er helt klart litt bedre når alt kommer til alt, men har du en iPhone 4S og kjøper en 5, så vil du ikke få noe særlig mer enn finere mobil med ny strøm-inngang og litt bedre kamera.  Har dere tenkt å skaffe dere en?

30.10.2012

BESTILT

10:33

 
3499,- fra junkyard.no, i svart og strl. xs

KATEGORI: Innkjøp - 1 kommentar
29.10.2012

HVA GJØR DERE?

21:36

Fant noe morsomt på en blogg for en stund siden, og tenkte å prøve ut det samme! Håper jeg får noen svar på det, da. Hadde vært gøy å se hva dere gjør, og om vi gjør noe av det samme!

♥ Er dere høyre eller venstrehendt? Jeg er høyrehendt.
♥ Dusjer dere med ansiktet inn mot veggen eller ut fra veggen? Jeg gjør begge deler!
♥ Når dere lager sjokolademelk, tar dere pulveret eller melka i glasset først? Jeg legger i pulveret først.
♥ Legger dere dere på siden, magen eller ryggen når dere skal sove? Jeg legger meg på siden.
♥ Tar dere vann på tannbørsten før dere putter på tannkremen? Jeg tar på tannkrem før vann.
♥ Bruker dere shampoo en eller to ganger når dere vasker håret? Jeg bruker shampoo to ganger!

Spent nå! Håper på mange svar:-)

29.10.2012

THE GRUDGE?

18:59


Jeg, Rikke og Julie var hos noen jenter på fredag, og tok et par bilder sammen! Utpå kvelden la Rikke ut dette på formspring på spørsmålet "Siste bildet du tok med mobilen?", og på lørdag morgen spurte Julie hvem som sto i bakgrunnen! Men helt ærlig så vet ingen av oss hvem som faktisk står i bakgrunnen? Ingen av oss skjønner hvem det kan være. Vi alle synes det her er skikkelig ekkelt, og en har allerede spurt meg om det er redigert! Men nei, det er det ikke, haha.

Hva tror dere?

KATEGORI: Blogg - 12 kommentarer
29.10.2012

TIDENES DRITTDAG

17:50

Hallo! Sitter og depper over at det er mørkt ute allerede! Klokken er jo ikke mer enn fem. Lurer skikkelig på hvordan jeg skal få tid til å ta bilder til bloggen fremover, jeg som hater blits! Finner nok en løsning. 

Dagen i dag var en forferdelig mandag.. For det første var det jo mandag, og det er egentlig ganske jævlig i seg selv. Våknet med menssmerter til tusen, mista et viktig ark under sofan, tråkka i hundetiss, frokosten min var gått ut på dato, og ute var det nedsnødd. Klarte ikke være på skolen lenger enn til slutten av andretimen pågrunn av smertene i magen, og dro hjem. Lå gråtende i sofan og prøvde mitt beste i over en time å sove, men var så utrolig vondt! Håper håper håååper det er bedre i morgen! Hadde uansett en herlig helg med masse gode jenter og lille chihuahuaen Luna♥

Lille søte! 

Må forresten vise dere noe helt sykt skummelt her på bloggen, stay tuned! 

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
27.10.2012

UKENS SPØRSMÅL #3

16:11

Skal du danse helt alene? 
Nei, det tror jeg ikke. Vi er seks jenter og to gutter som har solo roller sammen:)


Fikk ikke du nettop iphone 4?
Hvor får du det fra? Har hatt den i over ett år.

Hvor bestilte du den i fra? 
Reserverte og bestile fra djuice.no 

Har du extensions?
Ja, det har jeg. 

Bruker du extensions?
Jepp!

Oppskrift? (på oreokaken)
Kan lage i eget innlegg! 

Kan du lage hår-video eller video av klærne dine?
Kan prøve på det, jaaa.

Lager du design?
Veldig skjeldent jeg lager til andre fordi det tar mye tid, og det blir som oftest likt mitt eget og det er jo ikke noe gøøøy.

Noe mer dere lurer på? Skal jeg fortsette med dette? 

27.10.2012

MOBILBLOGG: FRIDAY

11:19

God morgen! Har nettopp våknet etter en koselig kveld med Julie og Rikke i går! Tok ikke med meg datan hit, så blir mobilblogg for i dag.

I går var det ekstra dansing for oss som skal ha solo på danseforestilling, så jeg dro dit rett etter skolen også videre til Rikke før vi dro ut hvor det ikke skjedde noen ting.. Men ble alikevel en koselig kveld!

Meg og Julie haha!

Hva gjorde dere i går?

KATEGORI: Mobilblogg - 1 kommentar
25.10.2012

MIN NYE BABY

17:10Det er nesten så jeg er litt forelsket. IPHONE 5 DERE! Den er nydelig og helt fantastisk god å holde, og touchen er perfekt! Slet litt med å sikkerhetskopiere min lille iPhone 4 til iTunes, men etter en time fikk jeg ordnet det og kopiert over til den nye. Har slettet en god del apps og fjernet alle bildene mine for en fresh start uansett, og det føles godt!  

Har noen av dere iPhone 5?

KATEGORI: Innkjøp - 8 kommentarer
24.10.2012

VBLOG: MINE FAVORITT NEGLELAKKER

20:20

Heei! Bloggfri i går som dere må ha fått med dere nå? Og da jeg kom hjem fra skolen i dag hadde jeg ingen ting å dele med dere, men kom på at Victoria(bloggleser) har spurt om jeg kan lage en video av mine neglelakker, men jeg har så ekstremt mange at jeg bare tok med de jeg bruker mest. Og her er den! 


:-) Hvilken farge på neglene er deres favoritt?

22.10.2012

VIVA LA JUICY LA FLEUR

17:41


Hei! Godt å komme hjem etter en lang lang laaang mandag. Kjennes ut som i dagtidlig var i går.. Er egentlig ganske bestemt på at det blir tidlig kveld på meg for å overleve morgendagen med dans og matteprøve. 

Som på bildene over viser så fikk jeg meg ny parfyme i bygave av min kjæres stefar i dag! Min absolutt favorittparfyme er jo Viva La Juicy, og da jeg fant ut at det hadde fått ny måtte jeg prøve ut den! Og; den er såååå god! Er fortsatt usikker på om jeg liker denne eller orginalen best, men det står vertfall jevnt. 
Har du prøvd denne før?

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
21.10.2012

UKENS SPØRSMÅL #2

21:03

Hva har du brukt?

Først en blank neglelakk også dyppet jeg fingeren oppi sølvglitter!

Kan du lage en video hvor du viser alle neglelakkene dine?
Ja det kan jeg kanskje få til! Om ikke alle, så vertfall de jeg bruker mest.

Har du slettet en sminkevideo av deg? Når du skulle i bursdag eller feste elelrno? Du hadde ivertfall på deg mørkeblå kjole og den var kjempefin, kan du vise den?
Jeg kan ikke huske at jeg har laget en sminkevideo med den på, men jeg tror du mener dette bildet, og kjolen er det bilde av her, nederst til venstre! 

Kunne du blitt venn med en 98er? 
Ja helt klart!:-)

Kan du legge ut noen juleball/nyttårball kjoler? 
Det kan jeg prøve på, jaa.

Hvordan størrelse har du i OBEY genseren?
Strl. L!

Noe mer dere lurer på?

hits