11.10.2013

TAPAS

22:20

Hei! Nå sitter jeg, mett som bare det, hos Marte sammen med hele jentegjenen hennes og vi har nettopp slengt oss i sofan etter å ha spist alt for mye tapasmat!
Har bare sløvet med søstern og babyen de siste dagene med film, te og snop, og det er så ufattelig koselig og deilig å bare slappe av og ta det med ro for en gangs skyld! Gruer meg nok en gang til å reise herfra og hjem i og med jeg koser meg så fælt her! Håper det ikke blir for lenge til neste gang jeg reiser ned igjen.

Men nå skal jeg legge fra meg mobilen og være litt sosial med jentene, god helg!

10.10.2013

SHEINSIDE

11:18

alt fra sheinside.com1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
09.10.2013

REPOST; I'LL BE WAITING

23:39

Du ser ned på hendene dine og lurer på om det finnes en der ute som har fingre som passer akkurat mellom dine. Om han vil leie deg og vise hele verden at ja, hun er min. Om det er hans varme armkrok du ligger i når du sovner til filmen han valgte ut. Om det er skulderen hans du lener deg mot når verden blir tung og følelsene tar overhånd. Finnes han?Tårene tørker sakte inn i puta di og du lurer på om det finnes en der ute som vil tørke de vekk før de treffer puta. Om han holder sine armer rundt kroppen din og lar deg puste ut. Om han er helt stille sånn at du kan høre hjertebankene hans fordi han vet at det er beroende for kroppen din. Om han løfter haken din og forteller deg at jeg er her for deg, ikke gi opp. Finnes han? Alle kjæresteparene på bussen. På senteret. På kafé. På skolen. Du ser på dem susse og le og klemme og lurer på om det finnes en der ute som er ment til å være din. Om dere er helt like eller helt ulike. Om han er den ryddige og du den som roter. Om han er den som tegner deg mens du leser bøker. Om du er den som elsker te og han den som ikke kan fordra det. Om han er den som gir hjertet sitt til deg og stoler på at du aldri leverer det tilbake. Finnes han? 

Stopp.

Ikke tenk. Bare pust, nyt og lev og ved en tilfeldighet møtes dere. Kanskje dere møtes på kiosken når begge strekker armen ut etter den siste sjokoladen på hylla. Kanskje dere møtes på bussholdeplassen når han spør om det er her buss 134 går fra og småfniser og sier nei, det er over veien, men i samme sekund angrer på at du sa det. Men når dere møtes vil magen din fylles med titusen flaksende sommerfugler og når leppene deres møtes for første gang vil hjertet hoppe over et slag og da vet du at ja, han finnes, og han er endelig min.KATEGORI: Tanker - 5 kommentarer
09.10.2013

mine favoritter

18:21

♥ YSL Rouge Volupté nr. 7 Lingerie Pink & YSL Rouge Volupté nr. 30 Faubourg Peach


♥ Clarins Eclat Minute 02


♥ GOSH #134 Darling & Nivea Lip Care Sun

Disse fem er mine absolutt favoritter når det kommer til leppene, og jeg har de med meg så og si over alt! De fra YSL er kjøpt på Tax Free, den fra Clarins får man kjøpt i de fleste parfymerier, den fra GOSH er fra Vita og den fra Liposan(Nivea) får man kjøpt over alt. Dere tenker sikkert at den fra Nivea ikke passer noe særlig inn her, men det er den jeg bruker mest og oftest og den gir en utrolig fin og lys farge på leppene så lenge man bruker lite av den! Tror jeg har eid flere enn 10 sånne. I tillegg er den jo kjempe billig! Alle disse har en fin lys nude tone bortsett fra nr. 30 fra YSL, den har en litt sterkere rosafarge, men er vanvittig fin på sommeren til et brunt ansikt :)

Hvilken er deres favoritter når det kommer til leppestift?

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
07.10.2013

UGG CLASSIC MINI

19:22


Jeg har egentlig aldri vært særlig fan av Uggs, men da jeg så disse i et butikkvindu her i Østerrike måtte jeg bare inn å prøve med en gang. Jeg har jo hatt Uggs tidligere som var rosa(lol) og høye, men har kun brukt dem i nød et par ganger på skoletur fordi jeg har ekstremt mangel på vintersko, derfor var jeg litt i tvil på om jeg skulle kjøpe meg et nytt par fordi jeg var usikker på om de faktisk kom til å bli brukt. Men siden disse er lave og i en mye mer brukbar farge ga jeg dem en sjanse og prøvde de i flere butikker flere ganger for å være sikker på at jeg ville ha dem, og i dag klarte jeg bare ikke la vær å ta de med meg ut av butikken, og jeg er såå førnøyd! Stoffet inni er jo bare SÅ deilig? De er kanskje ikke de fineste skoene i verden, men herregud så gode de er!

Jeg ble også anbefalt å kjøpe med et care kit som er spesielt til den type skinn Ugg Australia bruker så skoene forhåpentligvis vil vare lenger, og siden mine er såpass lyse, var det greit å ta det med.

Pakken inneholder en beskyttelsesspray, vask og "balsam", en børste og en refreshner.


Er bare usikker på om jeg liker de best nedbrettet eller i vanlig høyde.. Hva synes dere?

KATEGORI: Innkjøp - 6 kommentarer
07.10.2013

PARAGLIDING

13:31


Se så kult!!
Det er helt klart det kuleste og mest utrolige jeg har vært med på, og man føler seg så friiii! Skal definitivt gjøre det igjen så fort jeg får sjansen. Det eneste som var skummelt var når vi måtte løpe ned fra fjellveggen, men det gikk fort over og plutselig var man i luften. På slutten snurret vi skikkelig for moroskyld og det var tusen ganger bedre enn noen berg-og-dal-baner eller karuseller jeg noen gang har prøvd, man ble helt vektløs! Utrolig morsomt, jeg anbefaler alle som får sjansen til å paraglide, å prøve!

Har du prøvd dette før? Kunne du tenkt deg å prøve?

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
06.10.2013

INNKJØP

15:49


Veske fra Accessorize


Genser fra Circle


Foundation fra Dior // Øyenbrynspenn fra Clinique


Maskara fra Gosh // Lipgloss fra Clarins  

Hva synes dere, har vi noe av det samme?

KATEGORI: Innkjøp - 8 kommentarer
06.10.2013

ØSTERRIKE

13:36


Hei! Noe som mange av dere sikkert ikke vet, er jeg i Østerrike hos min far! Har allerede vært her i fire dager, og på tirsdag drar jeg tilbake til søstern i Oslo for da har jeg høstferie! Det er koselig å være tilbake i den lille østerrikske byen, men jeg merker godt at jeg har blitt eldre! Før var liksom ferien reddet bare jeg fikk dra på badeland et par timer hver dag, mens nå sitter jeg egentlig bare å lurer på hva jeg skal bruke dagene til.. Men det har gått mest i avslapping, sightseeing og småhandling på dagtid og litt drinker på kvelden, men i morgen skal vi faktisk ut å paraglide og det blir så kult! Gleder meg masse:)

Kan vise dere litt innkjøp senere i dag selv om jeg bare har kjøpt en genser, veske og litt sminke.. haha, men jeg er så fornøyd! Jeg har spart litt penger for å handle litt på taxfree når jeg kommer tilbake til Norge, så det blir nok mer å vise dere etterhvert. Hva har dere gjort i ferien, eller hva skal dere?

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
05.10.2013

KHAKI LOOSE CARDIGAN

17:12

i samarbeid med sheinside.com, ærlige meninger

Åh jeg er helt forelsket i denne cardiganen jeg fikk tilsendt for noen uker siden! Jeg er helt hekta på cardigans for tida, og denne var helt perfekt. Nydelige farger, deilig stoff og akkurat passe oversized. Dere finner den HER:)

Hva synes dere?

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
hits