31.10.2016

NYTT HJEM MED DESENIO

13:13

innlegget inneholder reklame og sponsede produkter

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
CAPO D'OPRA

Nå som jeg har flyttet til ny leilighet var det på tide med litt nytt på veggene også, og selvfølgelig var Desenio det første jeg sjekket ut når det kommer til det. Desenio har virkelig alt innen bildedekorasjoner, så det var virkelig vanskelig å bestemme seg for hvilke som skulle hjem til oss! Til slutt endte jeg opp med å bestille hjem hele 16 posters, mer enn nok til hvert rom i leiligheten! Jeg har fordelt dem slik at fire havnet på kjøkkenet, tre på badet, fem i stua, to i gangen og to på soverommet så ingen rom står bildeløse. 


PORK , BEEF , COFFEE , WINE

Tidligere har jeg vært litt tilbakeholden når det kommer til bilder, så skrift og minimalistiske greier har allerede hatt sin plass på veggene lenge, men denne gangen ville jeg prøve et par nye ting med litt farger og litt større motiv selv om grafisk ennå er en favoritt, og jeg er så fornøyd! Spesielt kjøkkenplakatene er mine store favoritter her hjemme da de fullfører looken skikkelig der inne med resten av tilbehøret jeg har i kriker og kroker.
 


MAGNOLIA , LOVE , LOTUS , SKYER

I tillegg til å ha nydelige posters har Desenio selvsagt også rammer, som man får både gull, rose gull, sølv, eik, hvit og svart. De er tynne i kantene og er akkurat slik jeg vil ha dem. Jeg vil absolutt anbefale å kjøpe rammene samtidig, for det er vanskelig å finne slike tynne og lekre og billige rammer i butikkene. Det har jeg brent meg på før! 

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
SKYER , TEKST

For å freshe opp de ellers hvite og svarte i hjemmet, valgte jeg grønne blader med eikeramme til baderommet, og jeg elsker det! De løfter liksom stemningen et par hakk der inne, og gjør det ikke så kaldt og livløst som det ellers er på helt hvite bad. Disse har jeg forresten teipet opp med dobbeltsidig teip for å ikke ødelegge flisveggen. Bare et lite tips fra meg!

Processed with VSCO with hb1 preset
TAMARINGBLAD , BANANBLAD , PALMEBLAD 

Dette og en hel verden av flere posters finner dere på Desenio. Neste gang vil jeg bestille mer til barnerommet, for til og med det har de mye fint til! Jeg råder dere å ta en titt, for jeg kan bare love at dere finner en hel masse dere kommer til å like! Vær oppmerksom på at man må velge ønsket størrelse når produktet legges i handlekurv.

PSSST!
NÅ ER DET -25% PÅ ALLE POSTERS OG FRI FRAKT OVER KR 599 FREM TIL MIDNATT, SÅ LØP OG KJØP I DAG!

 

KATEGORI: Reklame - 3 kommentarer

Lilly Christina

    Kontakt

    lillychristina-@hotmail.com

Siste innlegg

INSTAGRAM

 

SUBSCRIBE

 
 
hits