01.12.2011

:-)

00:29

Hei Maria Krutå og Karen Søreng. Jeg blogger:-)

Godkveld! 
Har nettopp tatt av plastiken på alle kalenderne mine og skal strax legge meg.. Har hatt premiere på danseforestillingen i dag, og er skikkelig sliten. Det gikk ikke så bra som jeg håpet på, men det gikk helt greit! Ny sjanse i morgen, og dagen etter der, og dagen etter der, og dagen etter der!:-)

Har forresten fått bedre kontakt med så mange søte dansejenter de siste ukene! Skjønner ikke hvorfor vi ikke har snakket sammen tidligere, vi har jo hatt samme dansetimer i omtrent et halvt år nå! Men såklart er det lettere å snakke når vi deler garderobe. 

Var det eneste bildet som ble tatt før jeg mista strømmen på kameraet. I morgen tar jeg det med på forestilling!:-)

Godnatt!

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
30.11.2011

et lite tips

00:15

Er så lenge siden jeg har kommet med tips, men jeg vet om et noen av dere kanskje kan få bruk for!

Jeg har brukt dette lenge, fordi alle kan vel si seg enig i at oppslagstavler ikke er så fancy. Om man har hvite vegger er det ikke så nice med et brunt brett på veggen. Hvertfall synes ikke jeg det, så da jeg så dette i et blad for en stund siden har jeg brukt det i en eeevighet! Det er kjempelett og billig :-)
 
Man trenger bare innpakningspapir/fargeark eller hva som helst, så må man klippe det i riktig størrelse og feste det med teip/tegnestifter/stift eller hva som helst.


FØR OG ETTER

Voilaaa, hva synes dere?

29.11.2011

så travelt

23:44

må bare informere dere om at det blir dårlig med blogging fremover, fordi jeg har danseforestilling i morgen, torsdag, fredag, lørdag OG søndag! Har hatt danseøvelser hver dag siden forrige mandag, det forklarer den dårlige bloggingen min. Så utover uken lover jeg ingen ting dessverre!

Skal du se på danse forestillingen? 

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
29.11.2011

ukens blogg 48

23:09

På tide med ny ukens blogg, og denne gangen er det Sandra

(bildet er linket)

Jeg var fast leser av denne bloggen før, og nå har jeg blitt helt hektet igjen! Jenta tar dødsfine bilder, har ryddig og fint design + behagelige tekster. Looove it! Kan ikke skjønne hvorfor hun ikke har mange flere lesere! Dere må sjekke ut:-)

 

KATEGORI: Ukens blogg - 1 kommentar
27.11.2011

aquarium

21:45

Var opptatt med dansing i 6 timer på lørdagen og dro til Amalie og kom nettopp hjem. Derfor har jeg ikke tatt meg tid til å blogge!
Den lille gule som hadde gjemt seg sist jeg skrev om i det forrige innlegget om fiskene(den i bakgrunnen oppi høyre hjørne på dette bilde) er forresten død:-( men skal kjøpe ny, for den var så kul. 

Ellers er jeg kjempe fornøyd med akvariumet nå, så mye farger og så mye fint. Bildet er et par dager gammelt, mamma har ordnet mer der nå, er så fint!

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
25.11.2011

innkjøp

22:49

Julie: "Du må blogg om innkjøpan!"

Malin: "Ho bi sekkert ikke å gjør det.."

Såklart ska eg ta å gjør det, Malin. Ka du trur om meg?:-(

Genser fra Bik Bok


Bukse fra Bik Bok


Buksetights fra CubusTskjorte fra Urban

+ en helt basic svart cardigan. Hva synes dere? 

KATEGORI: Innkjøp - 12 kommentarer
25.11.2011

on the road

18:09

Hallaaa, er på vei hjem etter dansing og shopping! Har kjøpt en del nye klær og masse nye fisker, viser dere når jeg kommer hjem:-)

Berit(wtf) har også begynt å merkes! Blir kult da

24.11.2011

fiskornaaaa

23:24

HAR KJØPT FISK I DAAAAAG


Fem stykker.
De på bildene + en til som er så sjenert og liten, så han gjemmer seg. Har funnet noen helt crazy navn da... Fisken på bilde nr. 1 er Leo, fisken på bilde nr. 2 er Malle, fisken på bilde nr. 3 er Golden(hahaha hei Amalie) og fisken på bilde nr. 5 er Diamant. Og den lille som gjemmer seg er helt gul! Så den heter Banana King eller bare BK!!!;-)

Skal forresten kjøpe fler om kort tid tenker jeg. I og med vi kjøpte helt nytt akvarium er det masse plass til større fisker! Wiiiih

 

KATEGORI: Innkjøp - 4 kommentarer
24.11.2011

hey

22:10

Så unødvendig med overskrift, jeg er helt tom for ideer når det kommer til overskifter haha.

Sto opp veldig tidlig i dag og fikk heldigvis skyss til skolen i dag, er storm ute som de fleste kanskje har fått med seg, og bare mens jeg ventet på skyssen holdte jeg på å blåse bort! Hadde sykt kjedelig timeplan i dag, to timer engelsk også fransk etterfulgt av del 2 av norsktentamen... Hater språkfag, helt forferdelig. Tok med meg kameraet da


...vårt nydelige klasserom 


...og Cajsas nydelige hår!

Har forresten noe jeg må fortelle dere etterpåååå hhihihihi
 

KATEGORI: Blogg - 4 kommentarer
23.11.2011

slitsomt

22:33

Godkveld cutiepies!
Skal snart komme meg i seng, har vært så slitsom uke med reising til og fra byen og kinoteateret hver dag. Men såklart har det vært superkoselig å se på dansing med jentene. Skal nok dit i morgen også, så blir sent hjem på meg da og.

Også noe dere har spurt mye om. Fiskene. Det er litt epic, men jeg har ikke fått dem enda. På lørdagen da vi skulle kjøpe dem, ble for lite tid siden senteret stengte, så skulle vi kjøpe dem på mandag, men da glemte mamma pengene sine hjemme. Så var det i dag daaa, men så sluttet jeg litt sent på dansingen også skulle noen sitte på med mamma hjem fra jobb, og mamma ville ikke la dem vente.. Så da ble det ikke i daaaag heller. 

Hadde forresten tentamen i dag, sykt usikker på hvordan det gikk!

Har dere tentamen fremover? 

 

KATEGORI: Blogg - 8 kommentarer
23.11.2011

gjør en tjeneste

00:19

Som de fleste mulig har fått med seg, er det noe som kalles mP3s Juleparty, som NRK har, hvor man kan vinne DJer med bra musikk som pimper opp juleballet(tror jeg?) til en av tre utvalgte skoler med show, overraskelser og gavedryss! Inne på linken står hvorfor akkurat Selfors burde vinne denne konkurransen. 
                                                                                      (bildet er linket) 

Selfors ungdomskole er en av de tre finalistene og der går et par gode venner av meg som veldig gjerne vil vinne(noe jeg skjønner veldig godt!) og siden det bare tar dere et halvt minutt, hadde det hjulpet masse om dere trykket på bildet eller på linken (her) og stemmer på Selfors ungdomsskole - Mo I Rana! Det hadde betydd mye for hele skolen, tror jeg!
 

KATEGORI: Blogg - 6 kommentarer
22.11.2011

et stort ønske

23:17

Dere kan lese mer om Rapunzel Of Sweden her

Ah, har brukt mange timer på å se på extensions de siste dagene, og jo mer jeg ser jo mer får jeg lyst på! 

Har irritert meg over lengden på håret mitt i litt over et når nå, og det blir aldri lenger! Det er ikke slitt og jeg kan ikek se noen slitte eller ødelagte tupper i håret mitt lenger.. Men det blir ikke lenger! Har til og med kjøpt meg hair growth treatment fra Lee Stafford, men tror egentlig ikke den skal funke, haha. Så jeg har kommet frem til at jeg, igjen, skal skaffe meg extensions. 

Har sett veldig mye inne på Rapunzel Of Sweden og tror nok at hvis jeg skal bestille, så blir det derfra. 
De har alt fra øyevippforlengelse til parykker og løshår av ekte og falskt hår i stort fargevalg for en god pris. I tillegg til det, har de også startspakker med bra mengde hår + forskjellig verktøy du trenger for å feste langvarige extensions(teip, keratin og microrings) til utrolig bra pris! Men man kan også kjøpe hår alene om man skulle bruke eget verktøy som teip,keratintang, tang eller microringer. Og selvfølgelig har de også helt vanlig clip-on's!Mer info finner dere inne på siden, her


Om jeg skal kjøpe/skulle kjøpt noe herfra har jeg tenkt på startpakken med microrings/stick hair extensions, der man får 100 ringer, 100 hårfester, tang og en krok, alt det for under tusen!


Har tidligere bare hatt clips, og vet at det blir fort bare slengende rundt endten i en skuff eller der du legger det fra deg fredagskveld og sitter hjemme resten av helgen, og det floker seg lett i nakken når du bruker skjerf og store jakker, og blir ekkelt i kontakt med snø om vintern. SÅ jeg tenkte at microrings måtte være utrolig enkelt og greit å ha om å gjøre, og jeg tror de holder seg lenger. Om jeg plutselig ombestemmer meg, blir det nok helt vanlig clips:-)
 


Og om dere skulle vært interesserte i extensions selv, har jeg linket til det meste under her: 
Clip on: Små hårklyper med hårforlengelse som du knipser på underhåret, tas av og på når som helst. 
Keratin/nail hair: Hårforlengelse som smeltes fast i ditt eget hår
Silikontrense m. teip: Lårforlengelse som teipes fast i ditt eget hår
Microring/stickhair: Hårforlengelse som klemmes fast i ditt eget hår med en liten ring.
INSTRUKSJONSVIDEOER(link)

STARTPAKKER
Microring startpakke:
100 STK STICK HAIR EXTENSIONS SLINGER I EKTE REMY LØSHÅR 
100 STK MIKRORINGER I PASSANDE FARGE TIL STICK HAIR EXTENSIONS SLINGENE
1 STK MIKRORINGS-STICK HAIR EXTENSIONS KROK 
1 STK TANG FOR Å FESTE OG TA BORT STICK HAIR EXTENSIONS 


Keratin/nail hair startpakke:
100 STK KERATINVOKS LØSHÅRSLINGER SOM ER I EKTE REMY HÅR
1 STK FUSJONTANG / VARMETANG
1 STK INSTRUKSJONS USB (hvordan du setter fast løshår)
2 STK BESKYTTELSESPLATER4 STK HÅRSPENNER
1 STK BORTTAKELSETANG
2 STK FINGERBESKYTTELSE
1 STK LANG BESKYELSESPLATE
1 STK FINTANNET HÅRKAM


STORPAKKER
Microring/stickhair: Inneholder 100 stk. extensionsfester som festes med mikroring
Keratin/nail hair: Inneholder 100 stk. extensionsfester som festes med keratin varmetang 

TILBEHØR
Til påsetting og avtagning 
Varmeverktøy
Produkter og børster

ALT ER LINKET. 
(dette over er bare litt av det de har å velge mellom!)


Om man har extensions fra Rapunzel, er det lurt å kjøpe seg pleiesettet spesielt utviklet for løshåret dems så det holder seg lenger! 
Det er å få tak i shampo, balsam og mirakelspray for litt over 100,- pr stk, eller alle tre for 290,-.Burde ikke brukes mer enn 1-2 ganger i uken. 

OG
om noen skulle tvile på extensions etter dokumentaren som ble vist for en stund siden om utenlandske damer som ble lurt til å gi fra seg håret sitt, finnes det også skandinavisk og europeisk hår her som dere kan velge i sidebaren til venstre på siden:-)

Dere kan lese mer om Rapunzel Of Sweden her

22.11.2011

overskrift

17:31

God kveld:-*
Har akkurat kommet hjem fra dansingen på kinoteareret og måtte rett i dusjen, og nå er jeg på vei til møte med mamma! Noe voksenmiddag greier.. Haha, blir teit med meg og alle voksene, men jeg klarer meg!

Har ingen kule iphonebilder å dele med dere:-( Men skal prøve å få til et innlegg når jeg kommer hjem. Skal bli flinkere til å legge meg tidlig, siden jeg er så forferdelig trøtt hver dag,også må jeg lese litt til tentamen i morgen.
Men vi får se hva jeg får til, blogges!

KATEGORI: Mobilblogg - 1 kommentar
21.11.2011

wopz

23:32

unnskyld for dårlig blogging, har vært en hektisk og slitsom dag! kommer sterkere tilbake i morgen!:-)

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
21.11.2011

godmandag

12:09

Halla, mest sansynlig sitter de fleste på skolen atm, men jeg sitter på butikken og venter på bussen til Mo fordi jeg skal på øvelse til danseforestillingen som et om et par uker, sykt chill å slippe skolen for å danse!

Og haha, det er bare sørpe ute og jeg var lur nok til å ta på meg uggs.... jævlig smart

Ha en fin mandag! Det skal vertfall jeg ha!

hits