28.11.2012

UKENS SPØRSMÅL #6

22:21

Hvor mange bestevenner har du?
Jeg begynner å bli usikker på hva man setter i ordet bestevenn! Men jeg velger å svare 2, Silje og Addi, de som jeg har kjent lengst, og har mest minner med. Men har såklart maaange kjempe gode venner utenom♥ Og dere vet hvem dere er!

Bytter du ofte neglelakk?
Det er perioder jeg bytter neglelakk vertfall en gang i uken, men nå har jeg roet litt ned, haha.

Har du bitet negler før?
Jepp, det gjør jeg omtrent hver dag.

Kan du skrive noen ord om en nær vennine?

Omtenksom, morsom, flink, kreativ, snill, vakker, forsåelsesfull og alt annet positivt! Addi er bare helt fantastisk♥

Hva synes du om plassen du bor på nå?
Kjedelig!

Kommer du fra Oslo?
Født i Gjøvik, oppvokst i Bærum. Men har bodd i Oslo, da!

Hvor lenge har du blogget?
Siden oktober 2008.

Spiller du håndball?
Haha nei!

Hvordan shampoo & balsam bruker du?
Det varierer. Akkurat nå bruker jeg Aussie sin "miracle moist" og bruker sjeldent balsam om vintern. Men om jeg bruker det, så bruker jeg endten All soft fra Redken, eller en fra Pure Coconut som jeg har skrevet om her.


Går du på Tip Toe?
Jepp! Verdens beste dansestudio!

Hva danser du?
Hip hop og jazz. Men til våren blir det klassisk og moderne ballett, jazz og hiphop. 

Hvem er den aller beste venninen din?
Det kan jeg ikke svare på!

Har du noen gang farget håret?
Jaaajaja!

Bruker du extensions?

Jaa! Fra luxushair.

Hvilken str har du i svea jakken?
XS

Tok en gooood stund før jeg fikk svart, håper det går fint:-)

18.11.2012

DIOR PALETTE 524

19:29


Verdens fineste♥

KATEGORI: Innkjøp - 7 kommentarer
11.11.2012

UKENS SPØRSMÅL #5

20:27

Hva har vært ukas høydepunkt?
Hmm, at jeg fikk besøk i helgen♥

Hvor får du kjøpt det Dior-palettet som du la ut bilde av på instagram?
Man får kjøpt det på parfymerier der de selger Dior produkter regner jeg med! (Bilde HER og HER

Hvor mange jakker har du hatt i år?
2 jakker. Svea og en jeg kjøpte i Hellas. 

Favorittjakka di?


Beste bukse?
Never Denim fra Bik Bok synes jeeeeg.

Kuleste guttestil?
Sånn som dette og det til venstre på dette! Hva kan man kalle det?Jeg liker gutter som kan kle seg og som skiller seg ut.

Direktelink til kjolen?
Den er utsolgt, men er fra Asos. 

Kom med flere spørsmål så kan jeg kanskje svare på video neste gang! 

09.11.2012

JULEBALLANTREKK

10:15


♥ hva synes dere?

KATEGORI: Blogg - 8 kommentarer
08.11.2012

PRODUKTANMELDELSE: PURE COCONUT

17:41

Hallo! Først og fremst; unnskyld for mitt lange lange fravær, men denne uka har vært så forferdelig slitsom, og den er enda ikke over.. Tirsdag var dansedag, gårdagen ble en to timers ekstra lang skoledag + mørkekjøring og dansing til ti på kvelden, og i dag har jeg vært i Mosjøen hos reguleringstannlegen og skal straks på bussen til dans! Har ikke rørt datan siden tirsdag.. Håper dere forstår♥

Men! Jeg har bare nødt til å vise dere disse fantastiske produktene fra Pure Coconut! Fikk et gavekort fra Nelly.no på 100 kroner for en stund siden, og gikk rett inn for å se om det var noe jeg kunne finne til den prisen, og endte opp med disse to til 59 og 49 kroner. 


Jeg bruker fuktighetsgivende shampoo fra Aussie(Miracle Moist fra Cubus) og All Soft sin conditioner fra Redken til mine extensions, men alikevel er de tørre og kjennes slitte ut, så jeg testet disse på extensionset mitt med en gang produktene kom i posten. Med en gang var jeg litt skeptisk siden de var jo så billige pluss at det er olje i dem, så jeg tenkte at endten blir det fett, eller så blir det enda tørrere i og med man egentlig ikke skal bruke olje i extensions! Men jeg tok så feil, for håret kjennes ut som nytt, og er helt fantastisk mykt! 


HAIR REPAIR TREATMENT CONDITIONER:

Det første som slo meg da jeg åpnet denne var lukten, for herreguuuud den lukter godt! Denne skal man ha i fuktig hår som kun har blitt vasket. Man skal altså vaske håret og la det tørke litt før man putter i denne. Så skal man ha den i håret i ca. 3-5 minutter før man skylder ut med vann. Allerede da kjenner man stor forandring!

HAIR SERUM:

Og denne er som Moroccan og Orifluido oljene som du får kjøpt for ca. 3-400 kroner hos frisøren, bare enda litt bedre etter min mening! Oljen er så tynn og myk, sitter ikke igjen på hendene lenge etterpå og gjør håret silkemykt! Kan brukes i tørt og fuktig nyvasket hår.

Etter min mening er disse produktene som tilsammen koster under 100 kroner, har gjort mer enn dyre produkter jeg har prøvd(Redken, Biosilk, Orifluido, Moroccan Oil osv.), og lukter HIMMELSK av søt kokos! Har allerede fått komplimenter om hvor godt håret mitt lukter etter å ha brukt disse! Dessverre er de utsolgt på Nelly, men man får kjøpt dem HER så fort de er inne på lager igjen! 

04.11.2012

UKENS SPØRSMÅL #4

23:00


Kan du legge ut link til hvor du kjøpte den?
HER

Er det ikke ekte pels på den? 
Jo, det er det. 

Hvor kjøpte du den, og hvilken størrelse har du? 
Kjøpte den på Junkyard.no, og den er i størrelse xs

Hvor har du kjøpt den sølvglitter-boksen?
Jeg fant den i en skuff på et solstudio! haha.. Så jeg aner faktisk ikke!

Hva bruker du å gjøre i helgene?
Det varierer veldig. Noen ganger er jeg ute, eller så er jeg hos venninner, eller så sitter bare inne og slapper av.

Hvordan redigering brukte du for den kollarsjen?

Jeg brukte Photoshop CS6!

Hva lurer dere på til neste gang? 

01.11.2012

MOBILBLOGG: PHOTOSHOOT OG ALVORSPRAT

18:27

Halloo! Er på vei hjem fra photoshoot, og skal rett hjem å øve til prøve for og så dra tilbake på dans.. Though thursday!

Også dere... Jeg visste det ville komme, det maset om pelsen på jakka mi, men seriøst? Tror dere ikke jeg har hørt om pelsfarmer og hvordan det gjøres, før? Dere slipper å linke meg ekle linker og fortelle meg hvor slem jeg er som har en pelskrage av ekte pels: FORDI JEG VET DET. Det jeg også vet er at pelsen er ikke fra industrier hvor dyrene sitter i bur, men de(prærieulv og coyoter, som er lov å jakte på, akkurat som at Norge kan jakte på rev)blir tatt i det fri. Har sett at Svea også har sertifikat på at de kjøper godkjent pels. Jeg har skrevet en hel tentamen om pelsindustrien, og jeg støtter dyrevern og betaler for å få slutt på pelsindustri, så hvorfor kjøpte jeg jakke med pels? tja, si det. Jeg trengte ny, og har hatt lyst på svea jakke i lang tid og ja- jeg er fornøyd. Det stikker såklart litt å se pelsen rundt jakka, for den hadde gjort seg bedre på det stakkars dyret, men hadde jeg ikke kjøpt den, hadde jakka fortsatt vært produsert og pelsen hadde fortsatt vært på jakken. Og nei, jeg angrer ikke på kjøpet, og kommer ikke til å se på linkene dere sender, fordi jeg VET.

hits