30.11.2015

HVA ØNSKER VI OSS?

10:26


· PEARLS OF FREJA BOKSTAVSMYKKE GULL MED BOKSTAVENE I & T ·
PÅ NETT: HER

· OLYMPUS PEN E-PL7 HVIT ·
PÅ NETT: HER / I BUTIKK: EXPERT & ELITEFOTO

·
KAHLER OMAGGIO MEDIUM VASE I SØLV ·
PÅ NETT: HER / BUTIKK: KITCH'N, TILBORDS & I HUS STUDIO

· MALENE BIRGER GRINOLAS VESKE ·

PÅ NETT: HER

· HAY ABOUT A CHAIR SPISESTOL ·
PÅ NETT: HER / I BUTIKK: LØWINI & I HUS STUDIO 

· IKEA MELLTORP SPISEBORD ·
PÅ NETT: HER / I BUTIKK: IKEA

· GAVEKORT ·
INTERIØRBUTIKKER (BO INTERIØR, I HUS STUDIO, KID ETC.)
NETTBUTIKKER
KLESBUTIKKER
BARNEBUTIKKER
KROPPSPLEIEBUTIKKER (APOTEK, THE BODY SHOP, PARFYMERI ETC.)

· OG TE! ·

I år var det virkelig vanskelig å plukke ut ting jeg ønsket meg... Det er vel kanskje ikke uvanlig når man blir eldre? Det er mindre å ønske seg, men det man finner er ofte dyrt!? Og egentlig alt det jeg kom frem til i år koster en god del, så det er forsåvidt minimalt av det på bildet som jeg kan forvente å finne under juletreet, men da har jeg hvertfall en liste! 

Det som kanskje topper listen i år er kanskje de fine HAY stolene. De tror jeg nok at jeg er nødt til å skaffe før eller siden, for nå som vi blir ordentlig voksne med barn og familie, så er det jo absolutt på tide å få på plass et ordentlig spisebord med ordentlige spisestoler! Disse er jo fryktelig dyre, men veldig fine, stilrene og ikke minst tidløse, som gjør at man sikkert aldri trenger å bytte dem ut! Også er de sååå gode å sitte i.. Er helt forelsket i disse haha. 

Ellers er det på tide med et kamera som ikke svikter og skuffer nå som jeg får et lite vidunder jeg skal ta en million bilder av med årene! Speilrefleks synes jeg er alt for stort og tungt å drasse på, men systemkameraene har jo blitt en favoritt. Jeg har et ganske nytt et fra Samsung, men er ikke fornøyd med bildene det tar, og håper Olympus PEN kan erstatte det! Ikke minst ser det jo nydelig ut.

Men det kjekkeste og mest lettvinne er jo gavekort! Mange liker jo ikke å få gavekort, men jeg synes det er helt supert så lenge det er i en butikk man liker! Aller helst ønsker jeg meg gavekort fra interiørbutikker hvor de selger designmerker. Her vi bor blir det Bo Interiør og I HUS hvor de selger alt mat- og drikkevarer fra Nicolas Vahé, til de fineste dekorasjonene til hjemmet! Bik Bok er en stor favoritt innen klær, og Kappahl og Barnas Hus er en favoritt innen barneklær. Apoteket har masse flotte kroppsprodukter som jeg gjerne skulle hatt i hyllene, og gavekort på nett er helt supert! F.eks er coverbrands.no og jollyroom.no store favoritter på nett. 

Og sist nevnt, te. Jeg har en liten ambisjon om å bare ha en stor te-samling som ser ekstremt fint ut? Nå er det nok ikke fra Lipton i dagligvarebutikken jeg tenker på, men aller helst fra normann copenhagen, nicolas vahé, pukka, brew, fabel etc.. Alt som ser smashing ut på en hylle, og har spennende smaker!
· ULLKLÆR ·
PÅ NETT: HER & HER / I BUTIKK: BARNAS HUS 

· STOKKE STEPS STOL ·
PÅ NETT: HER & HER / I BUTIKK: BARNAS HUS & SMÅTROLL

·
· STOKKE STEPS VIPPESTOL ·
PÅ NETT: HER / I BUTIKK: BARNAS HUS & SMÅTROLL

· CAM CAM STELLEMATTER ·

PÅ NETT: HER & HER

· GAVEKORT PÅ FØDSELSTAVLE ·
PÅ NETT: HER

· STELLEPRODUKTER ·
PÅ NETT: HER & HER

· KLÆR/GAVEKORT ·


Til jentungen var det litt lettere å finne rimeligere ting. Her er det ullklær som står høyest på ønskelista, og der synes jeg merket Hust & Claire har det fineste utvalget! Får virkelig ikke nok av disse søte motivene! Ellers behøver vi ull generelt, i genser, bukser, bodyer, pysjer, luer, heldresser og ja, you name it. Man får aldri nok ull til et vinterbarn! 

Stokke steps settet kunne jeg like godt satt i min egen ønskeliste! For er det noe vi fortsatt mangler så er det vippestol. Vi har vært inne på å vente med å kjøpe stol frem til hun kan sitte selv fordi stolen bare vil bli stående som pynt i nesten et år før vi får brukt den! Men så kom jeg over denne fine oppfinnelsen til Stokke, og hva er vel mer genialt enn en vippestol som kan festes på selve stolen? Å ha henne i vår høyde til enhver tid er jo mye koseligere enn å ha henne nede på gulvet, og man kan begynne å samles rundt bordet når man spiser lenge før hun kan sitte selv. Og skulle det være ønskelig å ha henne på gulvet så er det jo det null problem. Stokke altså, så lettvint! 

  Så er det de nydelige fødselstavlene som er blitt så populære! Disse blir tilpasset i barnets lengde fra fødselen, og man vil da kunne foreviggjøre(?) størrelsen til sin lille nyfødte for alltid! Dette må jo vente til hun har kommet ut, men heldigvis er gavekort et alternativ.

Ellers er både hjemmestrikk, kjøpeklær og gavekort noe som alltid slår an! Sko/tøfler, bodyer, kjoler, pysj, strikkejakker og heldresser får man jo aldri nok av. I følge meg må heller ikke ALT være rosa, og jeg foretrekker gjerne beige, grått og hvitt tøy!♥ HVA ER DERES JULEGAVEØNSKER?

26.11.2015

GIVEAWAY: VINN LAMMESKINN FRA NORDLYS

16:20


Endelig på tide med ny giveaway! Jeg tar black friday på forskudd, og har igjen med fantastiske Jollyroom fått muligheten til å dele ut et deilig lammeskinn fra Nordlys til en verdi av 599 kronerDenne gangen er det også en premie som ikke trenger å være barnerelatert i det hele tatt, men noe som alle kan få nytte av! For nå er vinteren her og det er godt med litt ekstra varme i heimen, og er det noe som både ser bra ut, og kjennes utrolig deilig ut så er det lammeskinn! Det å pynte med skinnfell er jo ikke noe nytt, og det passer til alt! For eksempel er det et fint alternativ til et gulvteppe på et kaldt soveromsgulv, eller det kan være et fint og hyggelig teppe til de små(både dyr og barn), eller bare som pynt i stua! Selv kommer jeg til å ha det som liggeunderlag til lille Bella både i vuggen hennes og til sofakos! I likhet som forrige giveaway velger dere fargen selv, og konkurransen foregår på min Instagram. 

HVORDAN DELTA?

Konkurransen finner du HER, og for å delta må du:
1. Følge meg(@lillych) og @jollyroomno på Instagram
2. Kommentere hvilken farge du kunne tenkt deg 
+ tagge minst en venn i kommentarfeltet.

KOMMENTER SÅ MANGE GANGER DU VIL, OG DEL GJERNE BILDET PÅ EGEN INSTAGRAM FOR ØKT VINNERSJANSE!


#jollyroomno #blackweek #blackfriday #jollyroom #nordlys #jollyroomgiveaway #giveaway #lammeskinn #konkurranse

 

KATEGORI: Giveaways - 3 kommentarer
22.11.2015

UKE 35

17:18

⋅ SNART HØYGRAVID ⋅

Om bare to dager kan jeg kalle meg selv høygravid! Da er det bare 40 små dager igjen til termindato, og det er egentlig helt uvirkelig da det føles som jeg skal gå gravid for alltid... Jeg er enda ikke plaget med noe annet enn ryggen, og ikke synes jeg det er særlig tungt med kul på magen heller, så for min del kunne jeg gjerne gått gravid en god stund til! Men så har jeg jo begynt å lengte etter det lille mennesket der inne, så samtidig vil jeg ha henne ut haha.  

Forrige jordmortime fikk jeg beskjed om at hodet allerede er godt festet, noe som kan tyde på at hun kanskje kommer fortere enn vi tror? Mens andre sier det er vanlig for førstegangsfødene at de fester seg tidlig.. Tiden vil vise! Jeg kjenner ihvertfall at jeg begynner å bli en smule stresset angående redebyggingen og pakking av fødebag, så det må jeg starte med til uken. 


                    Termin: 3. Januar 2016                                                              Trimester: 3. trimester.                       


Graviditetsuke:
 35(34+2)                                                           Graviditetsmåned: 8      
                     

     
 Igjen til termin:
 6 uker (42 dager)                                             Kjønn: Liten prinsesse.       

                            
   ♥ Navn: Isabella K. Johnsen♥                                                        Vektøkning: 10 kg            


                                      Plager: Hele ryggen er en evig plage...                             Humør: Følsom og litt snarsint                                                

                  Aktivitet: Nå begynner det nok å bli trangt der inne, så bevegelsene er oftere og tydeligere, men kanskje litt svakere nå enn før når hun ikke klarer å ta fart haha... Likevel kjenner jeg de små beina til frøkna fekter voldsomt rundt der inne, noe som til tider er fryktelig ubehagelig, men stort sett er det bare kjempe koselig♥ Både armer og bein er lett å kjenne rett under navlen der det er mykt, og det er så morsomt å kjenne på hvor stor hun faktisk har blitt, og hvor tydelige bevegelsene er nå! Av og til kan jeg faktisk kjenne håndflaten eller fotbladet hennes rett under fingrene, og følge etter dem når de sklir av gårde. Så fascinerende!

Magebilde:


 ♥
 Barnerom:
 
Senga er ferdigmalt, oppreid og satt på plass(som dere ser på bildet over hihi), vegghyller er hengt opp, kommoden er full, og nå er det bare siste utrydding og sortering som gjenstår. 

  Utstyr: 
Mangler fortsatt vippestol, madrass til vugge og småting til stellebordet.


Om barnet:
Vekt: 2500g 
CRL: 31 cm
Full lengde: 42,5 cm

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 33 uker gammelt. Om du kunne plassere fingeren din i fosterets håndflate, ville den lille hånden lukket seg. Tåneglene når tåspissene.

Navlestrengen er rundt en halv meter lang og mellom en og to centimeter i diameter. Trykket i den og konsistensen gjør at det sjelden blir knute på den, og skjer dette, løsner den som regel av seg selv. Fosteret bruker gjerne navlestrengen som leke og klemmer på den, men det klarer ikke å klemme så hardt at det skades.

Det er i de siste ukene av svangerskapet fosteret legger mest på seg, gjerne over 200 gram i uken!

 Til mor:
Det lille barnet er allerede sterkt til stede med sine velutviklede sanser. Det er særlig gjennom hørselen at barnet oppdager den nye verden han eller hun snart skal møte. Dette er kunnskap mennesker i alle kulturer tar på alvor. Det er ikke for sent å begynne å øve på vuggesanger. Barnet ditt kan kjenne igjen både stemmen din og vuggesangene etter fødselen. Du vet best hvordan du får barnet ditt til å føle seg elsket!

Sørger du for at dere fylles med gode opplevelser? Disse siste ukene er viktige for deg. Du skal fylle opp, lade batteriene og ikke bruke opp det du skulle ha av oppsparte krefter. Det er ennå to uker igjen til foreldrepermisjonen starter. Hvilepausene bør være mange, og du bør oppvartes som en prinsesse. Fortell partneren din at alt det han skjemmer deg bort med, nyter barnet hans også godt av!

(Hentet fra babyverden.no)

 

19.11.2015

PYNT MED DESENIO

11:42

sponsede produkter

Endelig har jeg fått opp noe dekorasjon på de tomme hvite veggene i leiligheten! Før nå har vi ikke hatt mer enn et speil hengende på de mange bare veggene her hjemme, og det var på tide å få opp litt pynt. DESENIO er en stor favoritt innen veggdekor, og er virkelig oppdaterte på de fineste plakater! Blant de mange kategoriene på nettsiden er det grafiske plakater som fanget min oppmerksomhet litt ekstra! Det at det ser så enkelt og rent ut, men samtidig lyser opp en hel veggen, er noe jeg liker spesielt godt. En skikkelig gjenganger nå til dags er jo den populære &-tegn plakaten som er å se flere steder i dag. Tenk at noe så enkelt kan bli så fint? FRA VENSTRE: HER, HER, HER, HER & HER


Anbefaler dere å ta en titt innom den fine nettsiden til DESENIO der de legger ut masse nyheter ofte! De selger også nydelige rammer i flere fine farger, og det er garantert at du finner noe som faller i smak for en billig penge! Er lett å la seg friste etter å ha sett noen av de maaaange inspirasjonsbildene de har på nettsiden sin. Kjenner at jeg gjerne skulle hatt mer av fine bilder på veggen!
Her har dere en smakebit:


RESTEN AV INSPIRASJONSBILDENE FINNER DERE HER 

KATEGORI: Reklame - 1 kommentar
09.11.2015

PETITE CHÉRIE VOGNPOSE

11:42

sponset produkt


PETITE CHÉRIE VOGNPOSE FRA JOLLYROOM.NO

Åh denne vognposen er virkelig så vakker!♥ Når det slo meg at vi ikke hadde vognpose da vi bestilte vogna, var jeg og typen kjapt innom Jollyroom som etter min mening er best på barneutstyr på nettet, og lette etter en enkel og luksuriøs pose til en ok pris. Denne la vi begge merke til med en gang, og allerede da ble vi egentlig bestemt på at denne måtte vi ha! Like etterpå var jeg så heldig å få tilsendt denne nydeligheten da jeg holdt giveaway der du kunne vinne nettopp denne, og nå har jeg endelig en vogn å legge den oppi!

Posen er fluffy og tykk med varm fleece innvendig, med polyestertrekk utenpå som er vind- og vannavstøtende. Perfekt til høst og vår! Skulle det bli for varmt å komme innendørs på et senter etc. så er det glidelås rundt hele posen så man kan ta av "lokket" helt, noe som også gjør det lettvint når babyen skal ut og inn av vogna. 
Denne passer like perfekt i liggedel som sittevogner og har et bånd bak så den holder seg på plass i sittende stilling, i tillegg til antiskli på baksiden. Den har også uttak til 5-punktseler i ryggdelen. Med andre ord er dette en pose som kan brukes i mange år selv om man går fra liggedel til sportsdel når barnet blir større!

Petite Chérie har et fantastisk stort fargeutvalg og tynne poser som egner seg til varmere årstider. Man skal ikke se bort i fra at jeg ender opp med vognpose til sommersesongen også, de er jo sååå fine!

♥ DERE FINNER ALT FRA PETITE CHÉRIE HER  


#jollyroomno #jollyroom #petitecherie #vognpose 

KATEGORI: Reklame - 4 kommentarer
07.11.2015

VÅR ELSKEDE BARNEVOGN

10:10

♥ EMMALJUNGA MONDIAL DE LUXE 'LOUNGE BEIGE' ♥

♥ SPORTSDELEN ♥
♥ STELLEVESKEN ♥

REN PERFEKSJON, FRA ENDE TIL ANNEN.

Jeg kan med glede og ærlighet fortelle at jeg eier drømmevogna. Både jeg og kjæresten blir bare stående å beundre den der den står fremme i stua. Jeg vil vel nesten påstå at jeg er forelsket i denne finingen haha! Jeg var i en periode redd for å angre på fargeavgjørelsen i og med den er helt ny for 2016 kolleksjonen, så denne vogna er er en av de første produserte i denne varianten. Med andre ord fikk jeg aldri muligheten til å se den i virkeligheten eller på andre bilder enn de som er på Emmaljunga sin nettside, så jeg visste egentlig ikke hva som ventet oss. I tillegg rådet mange meg å kjøre safe i og med det er snakk om så mye penger, og velge grå. Men jeg tok en råsjans, gikk for denne og jeg angrer ikke et sekund!♥

Den er veldig typisk oss i stilen og ikke minst er den veldig elegant og full av kvalitet, noe som bare skulle mangle med tanke på den drøye prisen. I gjengjeld har vi en vogn som kan brukes i flere år fremover i tid og forhåpentligvis holder god stand, og i lengden er nok det mer økonomisk enn å kjøpe vogner til et par tusen som må byttes ut etter en sesong. Er fryktelig rart å tenke på at vår lille prinsesse snart skal ligge oppi her, helt uvirkelig egentlig. Gleder meg til mange fine turer med denne ♥ Gjett om jeg begynner å bli utålmodig!

HVILKEN VOGN ER DERES DRØMMEVOGN?

KATEGORI: Innkjøp - 11 kommentarer
05.11.2015

UKE 32

10:14

⋅ UNDER TO MÅNEDER IGJEN ⋅

Nå flyyyr tiden fra meg og det er under 2 mnd igjen til termindato. Kan ikke tro at vi allerede er i november måned... Oktober bare forsvant, og med dette tempoet er jeg redd for å ikke få alt i stand til hun plutselig er her?! I det siste har jeg følt litt på presset om å måtte bli ferdig med alt, i tilfelle hun plutselig skulle melde sin ankomst tidligere enn beregnet. Det at det begynte å regne for en stund siden gjør at jeg ikke får spraymalt ferdig sengen hennes, som gjerne skal luftes en god stund før hun kommer, og nå er jeg såpass stresset at den må males for hånd da været ikke blir bedre! Tripp-trapp stol og stellematte er det eneste som gjenstår av utstyr, og penger spares nå opp til siste rest av klær og utstyr jeg har hatt i handlekurven lenge! 

I tillegg har jeg vært på to svangerskapsmøter med en fin gruppe med samme terminperiode, og fått god info om både fødsel og amming. Fikk samtidig en kjapp time hos jordmor der hun kunne fortelle meg at hodet ligger godt nede i bekkenet, og at hun ligger i riktig leie til fødsel, noe som fikk meg til å puste lettet ut da jeg har fryktet setefødsel. Nå begynner ting virkelig å nærme seg!


                    Termin: 3. Januar 2016                                                              Trimester: 3. trimester.                       


Graviditetsuke:
 32(31+6)                                                           Graviditetsmåned: 7      
                     

     
 Igjen til termin:
 8 uker og 3 dager (59 dager)                            Kjønn: Liten prinsesse.       

                            
   ♥ Navn: Isabella K. Johnsen♥                                                        Vektøkning: 8-9 kg            


                                      Plager: Mye kynnere og smerter i korsryggen.                             Humør: Litt snarsint hehe.                                                     

                  Aktivitet: Nå er det mer aktivitet enn noen gang tidligere, og spesielt på kveldene! Går sjeldent en time uten full aktivitet på den lille. Hennes favoritt er å dytte hele kroppen sin til en side av magen så magen buler helt ut på utsiden... Her er det masse liv!

Magebilde:

(Det er ikke svetteringer dere ser, bare gjennomsiktig genser med hvit bh under....)

 ♥ Barnerom: Når rydde og kastejobben er unnagjort er det kun dekorasjoner og maling av sprinkelsenga som gjenstår.

  Utstyr: 
Nå vil jeg tørre å påstå at vi har alt vi trenger. Kun tripp-trapp stol og stellematte og noe sengetøy er som står igjen på lista.


Om barnet:
Vekt: 1800g 
CRL: 28 cm
Full lengde: 38 cm

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 30 uker gammelt. Kroppen vokser ikke like fort lenger, men hjernens vekst fortsetter i samme tempo. Når nye hjernefolder dannes, presses hodeskallen utover slik at hodestørrelsen øker. Antallet nervesammenkoblinger i hjernen øker enormt!

Håret på hodet blir tykkere, og nå er både tå- og fingernegler ferdig formet. Lanugohåret dekker stadig mindre deler av kroppen, og øyebryn og øyevipper blir stadig lengre.
Nå har fosteret så dårlig plass i livmoren at det må trekke føttene opp og innta det vi kalles fosterstilling. Fosteret får stadig mer fett under huden slik at noe av rødfargen forsvinner og huden ikke lenger er så rynkete. Nå er fosteret i ferd med å få det litt lubne utseende som hos nyfødte.


 Til mor:
Ukene går og avgjørelser skal tas. Dette er tiden for å lese om hva du kan forvente omkring fødselen, bestemme deg for hvordan barnet skal fødes, og hvem du vil ha med deg. Hvis du/dere har spesielle ønsker for fødselen eller sykehusoppholdet, kan det være lurt å ta det opp med fødestedet på forhånd. Noen lager et ønskebrev og leverer det til jordmor. Der kan man for eksempel notere ned tanker og ønsker om smertelindring, partnerens rolle og hva man håper og forventer skal skje når barnet er født. Mange steder får man også omvisning på den aktuelle fødeavdelingen.

De fleste steder finnes det muligheter til å delta på kurs som tar opp viktige emner innen svangerskap, fødsel og barseltid. Et slikt kurs kan være til god hjelp i fødsels- og foreldreforberedelsene! Det finnes flere typer kurs, fra endagskurs og helgekurs til kurs som går over flere kvelder. Yoga, trening i basseng og magedans er også gode alternativer til fødselsforberedelse. Partneren oppfordres til å bli med. Det anbefales å delta på slike kurs rundt to måneder før forventet fødsel. Det er viktig å skaffe seg kunnskap og informasjon.

(Hentet fra babyverden.no)

 

hits