06.12.2012

FORKLARING; SLUTT

22:34

Hei! Utroooolig lenge siden sist nå kjenner jeg. Litt godt og litt rart å skrive på blogg.no igjen faktisk, haha! Jeg bare tenkte å forklare dere hvorfor jeg ikke er på bloggen lenger, og hvorfor det har tatt så lang tid før jeg skriver dette innlegget!

Som de fleste vet bor jeg jo i Nordland, og det blir bare mørkere og mørkere hver dag som gjør det umuuulig å ta noen fine bilder i og med at jeg hater å bruke blits! Derfor har det ikke vært noe fristende å ta frem kameraet og finne noe å ta bilde av når det eneste jeg har er taklampe som gir et veldig gult resultat på bildene.. 

Så har jo jeg vært veldig veldig opptatt med dansing! Hvert år arrangerer danseskolen min en fem dagers juleforestilling hvert år, og da blir det mye øving flere ganger i uken, som tar flere timer og litt ekstra med tid fordi jeg bor tre kvarter unna. Vi var der hver dag i to uker for å øve i tillegg til forestillingsuken, så jeg har faktisk ikke hatt noe tid til data og blogg i det siste! Og nå som alt er ferdig er jeg drittlei av sminke og bare nyter de sminkefrie ettermiddagene hjemme og har ikke noen verdens ting å dele med dere. 
 
Også har min kjære mamma fått kreft(kan leses om her), og derfor har jeg vært i litt andre tanker i siste dagene. Grunnen til at jeg ikke har sagt alt dette tidligere er fordi jeg har håpet litt at det skulle friste litt å blogge, men det gjør det altså ikke. Null motivasjon og null lyst eller fantasi til bloggen. Har jo også blogget her siden 2008, og tanken på et liv uten blogg er litt rart for meg. Men frem til lyset kommer tilbake ute, og vi vet hva som skjer videre med mamma, og jeg får tilbake motivasjonen og blogglysten så tar jeg meg en pause fra bloggen og da kan dere følge meg på Twitter om dere vil, hvor jeg oppdaterer ekstremt ofte! Også ønsker jeg alle en god jul♥

Klem fra meeeg 

KATEGORI: Tanker - 8 kommentarer
hits