23.12.2014

FORBEREDT

16:04

sponsede produkter

Hei og god jul! 
Jeg tok meg like greit en skikkelig ferie da jeg først kunne ta ferie fra skolebenken, prøver og innleveringer, og tok meg en liten break fra bloggen også så jeg fikk brukt ekstra mye tid med typen når han endelig er hjemme♥ Ord kan ikke beskrive gleden av å få han hjem etter så lang tid, hadde nesten glemt hvor utrolig forelsket jeg er haha! Derfor har jeg ikke rørt maccen siden jeg fikk ferie utenom å se Broen på nytt sammen med kjæresten, og da vi først hadde begynt var det ikke bare-bare å stoppe! Ferien har hittil vært super avslappende og jeg har ikke gjort noe annet enn å sove lenge, slappe av, se på tv og.... brodert.... ja sånn som gamle damer gjør... hehe.  

Men er det noe jeg faktisk savner, og som jeg definitivt skal begynne med så fort ferien er over så er det å trene! For å være forberedt til et nytt år med mer aktivitet så har ønsket meg nye joggesko til jul, for det er noe rart med det at så fort man får nytt treningstøy så er motivasjonen der, så da håper jeg bare at det blir sko til jul da. En annen ting som virkelig har fått opp motivasjonen til å trene er fitnessguru sine herlige produkter, og etter å ha prøvd ut og smakt de forskjellige produktene så er jeg helt besatt av one amino drikkene ååh de er så vilt gode! Mine favoritter er wild strawberry og apple som er litt sure og søte samtidig, veldig lik smak som saft men selvfølgelig er de mye bedre for kroppen enn saft da disse egentlig skal drikkes under trening for å gi deg energi, økt utholdenhet og økt muskelvekst! Disse anbefales på det sterkeste, og dere får dem HER 

Nå er det også fri frakt frem til nyttårsaften, så det er bare å klikke hjem så mye dere kan av alle de fine produktene! Og ikke minst, GOD JUL ALLE FINE♥

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
16.12.2014

EN STOR DAG

20:32

Hallo! Sitter å nyter en grandis mens jeg venter spent på at kjæresten, etter snart to måneder, kommer inn døren! Jeg er helt i ekstasehumør og er heeelt sykt glad for øyeblikket!

De siste dagene har jeg faktisk ikke hatt tid til noe annet enn å skrive innleveringer.. Nå i slutten av skoleåret så er det så mye som skal gjøres og leveres i tide, og jeg må være norgesmester i å utsette absolutt alt til siste liten, og det gjør at jeg må sitte oppe absolutt hele natten og skrive, dagen før fristen som igjen resulterer i maks 3 timer søvn hver natt, noe som totalt sliter meg ut på alle mulige måter.. Skal bli skikkelig godt med ferie nå!

En annen ting som skal bli utrolig godt nå er at kjæresten min som sagt i dette øyeblikk bare er noen minutter unna! Etter hele 55 dager uten hverandre er han endelig på vei hjem til jul og jeg gleder meg så vanvittig til å få han hjem! Sitter bare å venter i superspenning og magen er full av sommerfugler hihi, er så glad! Dagen har derfor gått til selveste julevasken, og hele leiligheten er strøken for første gang på evigheter. Spørsmålet er jo om jeg klarer å holde det ryddig, det er det som er utfordringen...

Nå skal jeg bare sette meg ned å vente i døråpningen og ta i mot baby i det han kommer inn døra, hihi

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
14.12.2014

REPOST DIY PORESTRIPS

18:53

Tenkte jeg skulle komme med et bra og superenkelt tips til dere som liker ansiktsmasker og spesielt de man drar av etterpå! Jeg har veldig kombinert hud og får lett fet hud og prikker på nesen og haka, og fant denne oppskriften på Michelle Phan's youtube kanal for et par år siden og testet det med en gang, og det funker! Etter å ha glemt bort oppskriften litt så tenkte jeg det var på tide å prøve igjen da jeg så gelatinpulveret i kjøkkenskapet, og huden min ser så mye friskere ut med en gang! 

♥Det eneste man trenger er melk og gelatinpulver!

♥Bland det sammen til det ser ut som grøt. Ikke for klumpete og ikke for rennende! 
♥Varm det opp så det smeltes. Enten i mikro, på komfyr eller som jeg gjør(har ikke mikro eller vanlig komfyr hehe), putter den foran en vifteovn til alt har smeltet og det er helt rennende.

♥Bruk en kost, enten en liten malekost eller en sminkebørste og "mal" det på der du trenger det i et par lag så det blir litt tykt. Anbefaler forresten ikke å ta det i hele ansiktet fordi det er ganske vondt å ta det av der man har tynn hud!  
♥Når det er helt stivt og tørt kommer the fun part! Da kan du begynne å dra det av, og det meste av urenheter og svarte prikker + fett som ligger i porene sitter igjen på stripsen, og huden blir sååå myk etterpå! Verdt å prøve! 


Skal dere prøve?

12.12.2014

NYTT FAMILIEMEDLEM

23:57TAKK FINE FAMILIEN MIN♥ REN perfeksjon, eller hva? Den er så fin, er livredd for å ødelegge den, og tar vare på den som om det var mitt eget barn! Som vanlig er det uansett alltid litt småtrist å si farvel til mobilen jeg hadde før denne. Har dere tenkt på hvor mye tid man bruker sammen med mobilen sin? Også bytter man de ut med noe større, tynnere, bedre og nyere før eller senere.. Litt trist er det jo!? Har jobbet med sikkerhetskopiering, overføring og rydding av bilder i hele dag i frykt for å miste alt jeg eier i mitt teknologiske liv, at jeg såvidt husker hva mer jeg har gjort tidligere på dagen. Vet ikke om det tyder på at jeg har gått i søvne eller om det skyldes av kjedsomhet, men jeg vet hvertfall at vi hadde tentamen i dans som gikk bedre enn forventet! Og ja, dere leste riktig, tentamen i dans, så nå som det er overstått så tar jeg (nesten) ferie på forskudd haha.. 

Nå ble det jo nesten ikke noe tid til å blogge i dag, men i morgen er det lørdag og jeg har ingen andre planer enn å sove så da blir det tid til bloggen. Ha en fin helg alle sammen♥

KATEGORI: Blogg - 10 kommentarer
11.12.2014

DAGENS LAKK 10

23:46


Åh, brocade parade, en av de kuleste lakkene hittil! Bare se så spesiel og lekker den er! Jeg kunne dessverre ikke prøve den på fordi jeg har jobbet med å sette på negler nesten hele kvelden, og neglelakkfjerner ødelegger resultatet totalt, spesielt med glitterlakk! Så da måtte jeg stå over... Men så fort jeg er ferdig med løsneglene skal denne testes ut! 

Hva synes dere om brocade parade?

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
11.12.2014

TORSDAG

21:34

Hei alle sammen, og god kveld♥ Endelig er torsdagen ferdig! Jeg hater torsdager fordi torsdag bare er en skikkelig drittdag, alt for lang skoledag og alt er egentlig bare dritt med torsdager! Flere som føler det sånn haha? Heldigvis har dagen vært fylt med mange små gleder og en stooor gladnyhet som jeg avslører i morgen hihi! Nå sitter jeg og ser på broen, en svensk og dansk krimserie som faktisk er så bra at jeg rett og slett ikke vil legge unna, det forklarer den sene bloggingen haha... Dere finner det på Netflix, anbefales virkelig! 

Åh for en stund siden begynte forresten mamma på en strikkejakke til meg, og den ble ferdig for ikke lenge siden så i dag var det ikke tvil om hva jeg skulle ha på meg! Den er såå god og varm, og ikke misnt fin! 

Fine jakken, er superfornøyd med tidenes mamma som er så flink og snill♥ Det er jo også min kjære mor som er grunnen til dagens store gladnyhet, og siden jeg er så glad at jeg nesten ikke klarer å vente med å avsløre det før i morgen så er det lov å hinte litt?


Hva tror dere?

KATEGORI: Blogg - 2 kommentarer
10.12.2014

DAGENS LAKK 8 OG 9

22:52Dette er fra luke 8 og 9, og jeg valgte å kombinere de siden de var så lekre sammen hihi! Som dere ser er prima ballerina et likt type glitter som runway ribbon fra dagens lakk 6 bare mer lillarosa! Jeg er jo superglad i glitter og synes det gir et så fint utseende på negler! Også ser dere electronica som minner meg litt om den aller første jeg fikk i kalenderen bare litt lysere og sterkere rosa, litt mer neon? Den er vertfall supergod og litt tynnere enn de andre lakkene så den får et mye finere og blankere utseende enn de fleste andre jeg har fått hittil. Veldig fine♥

Hvem likte dere best?

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
10.12.2014

NIVEA Q10

20:46For et par dager siden fikk jeg tilsendt fine produkter fra Nivea og er så heldig å få teste en CC-cream som lanseres i januar 2015! Den skal i likhet med en BB-cream(min faste favoritt) jevne ut hudtonen, men er mye lettere og bedre for huden enn en foundation! I tillegg inneholder kremen Q10 som er en naturlig for huden vår og den skal redusere rynker. Nå har jo ikke jeg så masse av rynker enda men jeg vil likevel teste den og senere gi den til mamma for å se om hun merker noen forandring, og anbefale den vidre til dere! Gleder meg til å prøve♥

Har dere noen erfaring med Nivea Q10? 

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
10.12.2014

GOD MORGEN

18:33

God kveld blir det vel? Nå har jeg faktisk nettopp våknet, for kroppen trengte virkelig søvn i dag. Da jeg våknet i dag tidlig for å gjøre meg klar til skolen så var jeg helt skjelven og svimmel og klarte ikke stå.. Etter en stund måtte jeg bare sette meg ned i sengen også kastet jeg plutselig opp... Ikke en veldig koselig start på dagen for å si det mildt! Etter en periode med maks 4 timers søvn hver natt kombinert med ikke mer enn én kantinebaguett om dagen så sa kroppen stopp, og det er jeg nesten litt glad for! Da fikk jeg sovnet ut i hele 10 timer uten stopp, og nå skal jeg få i meg litt mat!

Har dere smakt nøtte??? Det er så godt, det må dere prøve!

Før jeg går til sengs igjen skal jeg få lagt ut et innlegg med to lakker, så stay tuned♥ 

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
09.12.2014

FITNESSGURU

21:34

reklame

              


Se for en flott pakke jeg hentet på posten her om dagen! Jeg ble overrasket over hvor stor den var da jeg fikk den over disken, og enda mer overrasket over hvor masse fint som lå oppi! I tillegg til en proteinbar, kalorifrie nudler og en superfresh shaker, så fant jeg også en hel haug med one whey(link) proteinpulver i kiwi yoghurt og hvit sjokolade, og enda en haug med one amino(link) i deilig pære, eple og jordbær♥ Hittil har jeg bare fått testet ut one amino drikken i smaken wild strawberry, og den var veldig god, så førsteintrykket var på topp! Nå nærmer det seg jul og den tiden på året hvor jeg spiser aller mest og sløver foran tvn 99% av døgnet, så jeg kommer virkelig til å få bruk for dette etter nyttår! Jeg gleder meg masse til å teste ut resten av varene♥

Forresten har jeg en super nyhet å komme med til dere, nemlig at nå er det fri frakt på alt fra fitnessguru helt frem til slutten av måneden! De har stort utvalg av det aller meste innen trening og sunt, så jeg anbefaler dere absolutt å ta en titt. I tillegg har de har masse fint, supre smaker og lekkert utseende på alle produktene sine! 

KATEGORI: Reklame - 5 kommentarer
09.12.2014

DAGENS LAKK 7

00:06


Er ikke denne bare helt nydelig! Jeg foretrekker helt lyse farger på neglene og denne var helt perfekt med det lille hintet av rosa! Jeg har lett etter en slik farge lenge, men alle som har sett ut til å ligne har vært blanke lakker med rosaskjær, så da jeg prøvde denne ble jeg så lykkelig over at den ikke var gjennomsiktig slik som alle de andre jeg har prøvd! Denne kommer jeg til å bruke masse, den passer jo til alt av tilbehør, så for å få en litt mer spennende look brukte jeg en glitterlakk i gull fra apoteket i merket Ruby Kisses HD♥

Hva synes du om amazing gracie? 

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
07.12.2014

DAGENS LAKK 6

22:50


Dagens lakk er et veldig elegant rødt glitter som jeg helt klart skal bruke på neglene i julen! Trodde først det var en glitterlakk, men det er rent glitter som gir mye finere resultat enn lakk! I tillegg er det ikke like umulig å få av, noe som er pluss fra min side. Den røde lakken på resten av neglene er forresten fra Essie og heter Fifth Avenue♥

Hva synes du om Runway Ribbon?

KATEGORI: Blogg - 0 kommentarer
07.12.2014

VINNEREN

15:53

Dette har jeg gledet meg til hele uka, nemlig å trekke vinneren av en personlig almanakk! For å trekke en tilfeldig vinner brukte jeg regneark i excel og fylte inn deltakerne og kommandoen "tilfeldigmellom" også trakk den en tilfeldig for meg, og vinneren er:

(ikke mine bilder)

Vilde Rasmussen! Hurra♥

Håper jeg han ha flere giveaways på bloggen så snart som mulig, jeg synes det er så fint og morsomt å kunne dele ut premier til dere hihi! Ha en fin søndag i dag alle sammen♥

KATEGORI: Blogg - 5 kommentarer
06.12.2014

DAGENS LAKK 5

17:48


For en crazy lakk eller hva?! Jeg vet ikke hva jeg kunne brukt den til, men den er jo ganske kul? Minner meg litt om tuttifrutti strø, bare i blå haha! Dessuten ser den helt vill ut på avstand! Gleder meg til en anledning hvor jeg kan bruke denne♥

Hva synes dere om need for tweed? 

KATEGORI: Blogg - 1 kommentar
06.12.2014

PYNTET

15:24


Endelig har jeg fått litt julepynt i leiligheten! Det er ikke så mye, men ofte synes jeg faktisk at det enkle er det beste! Jeg hadde disse i forfjor også, og synes de er så søte! Har også hengt opp lys i vinduet og krans på døra. Familien har ikke så mye julepynt til overs, vi feirer nesten aldri julaften hjemme så det har aldri vært nødvendig, men litt er jo kos uansett! Ellers har jeg litt lyst til å skaffe meg sånn mini juletre i plast? Er jeg helt vill nå? Hvordan er deres forhold til julepynt?

I dag skal jeg på julebord med jentene fra ungdomskolen, og tok med meg masse julemat fra jobben i går så i dag gleder jeg meg skikkelig til middag haha! Maten er definitivt det beste med julen, sett bort i fra pakker da såklaaart hehe.. Jaja, jul, jul, jul, nok om det! Nå er det på tide å stå opp, komme seg i dusjen og pynte seg til kvelden. Ha en flott lørdag♥ 

(I dag er det forresten siste sjanse for å melde seg på giveawayen! Meld dere på HER)

KATEGORI: Blogg - 3 kommentarer
hits