19.11.2016

DETTE ØNSKER VI OSS

11:51


Her kommer et innlegg som garantert de fleste i familien vil ha, nemlig ønskelisten for jul! Jeg har skrapet sammen litt av hvert, og aller mest er det saker og ting til hjemmet. Nødvendige ting! Her er det for det meste kun ting til nettopp hjemmet. Bare for å ha det gjort så jeg kan vel tilføye kjapt at når det kommer til bare meg, så ønsker jeg meg ny epilator, gavekort på sminke- og klesbutikker(gjerne på nett), gavekort hos Søstrene Grene og aller mest DENNE eller DENNE boken for mammaer ♥
 
IKEA TV-BORD (lenke til nettside)

Etter vi flyttet har vi innsett at det er et par ting vi gjerne skulle oppgradert, og da er det spesielt tvbordet som helst skulle vært erstattet først! Jeg har, som mange andre, forelsket meg i BESTÅ serien fra IKEA, i hvit høyglans og med trykk-åpen-skuffer så mini ikke får tilgang så lett, hehe. Artikkelnummer: 891.395.55

 

KJELER FRA KITCH'N
 
(lenke til nettside)

Der vi leide tidligere var det kjeler med på kjøkkene, så da vi flyttet til ny leilighet sto vi igjen med en bitteliten slitt gammel kjele som jeg har hatt siden min første hybel, så nå utnytter vi julen til å ønske oss kjeler! Jeg mottok katalogen til Kitch'n for en stund siden og var kjapp til å velge ut et sett fra Eva Trio, med tre fine hvite kjeler til sterkt redusert pris nå i november. Artikkelnummer: 256671

 


GULLBESTIKK FRA KITCH'N
 
(lenke til nettside)

Bestikk kan man ikke få nok av, tenker jeg. Noe som har blitt så populært i det siste er jo gullfarget bestikk, og Kitch'n har de fineste synes jeg!Artikkelnummer: 65596

 


MENU TEKANNE (lenke til nettside)

Her i huset drikkes det en god del løsvekt-te, men en skikkelig tekanne har vi ikke fått oss ennå. Da jeg kom over denne i merket Menu var jeg kjapp med å legge den til på ønskelista!BELYSNING

I vår nye leilighet har vi så å si ingen lyskilder, og i mørketiden her i nord kan det bli litt stusselig. Vi har kun to bordlamper i stua, men vi ønsker oss selvfølgelig noen taklys til både stue og kjøkken som kan lyse opp mørke kvelder!HÅNDKLÆR OG KLUTER

Våre håndklær og kluter er nå sååå slitte og utvaskede at vi gjerne skulle hatt nye. Jeg har skjønt at hvite håndklær blir fort stygge, så cremefarget eller beige er foretrukket her i gården. Princess sin City-serie ser sååå god ut! 
 

SENGETØY

Både laken i 180x200cm og flere dynetrekk i 140x200 noe vi gjerne skulle hatt mer av i hjemmet! For min del er jeg like glad i bomull eller flanell som sateng. Når det kommer til farge er jeg forsåvidt en som liker det nøytralt, men synes et hvitt et med svarte kryss fra Kid var skikkelig kult haha? Eller så hadde jo sateng vært luksus!
 

TE

Åh jeg er sååå glad i te! Helst litt sånn "designte" som ser fargerik og fin ut på en hylle, og selvfølgelig inneholder spennende smaker. Eksempler på slike merker er Normann Copenhagen, Wellness, Pukka, Brew, Fabel etc. som fåes på de fleste litt dyrere interiørbutikker, eller på nettet


 
​DUFTLYS/DUFTPINNER

Her er det fritt frem! Alt som lukter godt, taes godt i mot her i huset. Jeg elsker jo alt som lukter godt!

GAVEKORT

Selvsagt er det best å få pakker til jul, men jeg er også veldig glad i gavekort, og synes det er kjekt å få. Da står man jo åpen til å handle akkurat det man vil, for alle har jo hver sin smak! Så dette var et lite innblikk i hva vi gjerne skulle funnet under juletreet i år! Det blir absolutt vanskeligere og vanskeligere hvert år, jo eldre man blir. Jeg føler meg skikkelig voksen og fornuftig etter å ha skrevet dette innlegget, men det er jo SÅ KJEKT å få ting man virkelig trenger, og ikke bare det man vil ha en liten periode!

  

BILSTOL (lenke til nettside)


Bilstol er jo noe som er veldig viktig, og helt nødvendig! Hun kan snart ikke bruke babystolen lenger, og det er på tide å oppgradere til en større bilstol. Jeg er helt hysterisk rundt sikkerheten i bilen når det gjelder jenta vår, så i mitt hode har jeg fått det for meg at kun det beste godt nok i denne kategorien! Prisen er jo helt sinnssyk på slike stoler som er best i test, men i gjengjeld har man en stol som man har helt til hun er helt ferdig med sete, at den er svært kollisjonssikker og man vet at den holder seg i tipp topp stand de neste fire årene!   

GAVEKORT HOS PERSONLIGFODELSTAVLA.SE (lenke til nettside)

Åh disse tavlene har jeg hatt lyst på lenge før jeg i det hele tatt visste at jeg skulle ha barn! Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har tatt meg selv i nakkeskinnet og bestilt et selv for lenge siden... Den sto på ønskelisten både på julelista i fjor og til dåpen, men ennå har det ikke dukket opp. Blir det ikke denne julen heller så skal jeg jammen ta å bestille et selv, for denne må vi bare ha!BORDBRETT TIL SPISESTOLEN (lenke til nettside)

Nå begynner snuppa å grise fælt med maten, og det går hardt utover bordet vårt. Ikke bare er det gris, men alt skal bankes i bordet... Det er vel nettopp derfor slike bordbrett finnes til barnestolene, vi har bare ikke skaffet oss en ennå, så nå var det på tide å ønske seg et! Vi må med andre ord ha brett som passer til Stokke Steps, og ikke Tripp Trapp!
 


BABYJOURNALEN (lenke til nettside)

Denne boken er bare SÅ min stil! Dessuten elsker jeg minnebøker, journaler og det å skrive ned alt som kan noteres om den lille jenta vår, så denne ønsker vi oss veldig. Tenk så gøy å vise frem alt jeg har skrevet om henne når hun blir stor og kan lese selv. Denne hadde virkelig vært super å finne under juletreet i år!  


ULL ER GULL

Ja, det er det virkelig! Her i huset går hun kun i ull fordi det er så gulvkaldt inne hos oss, og fordi hun sover ute i vogn og likevel holder seg god og varm uten yttertøy. Ull er noe vi absolutt ikke kan få nok av, og alt fra hele sett til pysj til heldresser, strømpebukser til bodyer til sokker er høyt oppe på ønskelisten! Hust&Claire og Joha er favoritter hittil, men alt av myk og deilig ull er ønsket. 

HÅRBØRSTE
 

Nå som snuppa begynner å få mer og mer hår, så står det som oftest i alle retninger! En liten hårbørste hadde vært kjekt å ha noen ganger, vi har bare ikke fått kjøpt en ennå... 
HÅNDKLÆR
 
(lenke til nettside)

Akkurat som hos oss voksene så er håndklærne til lille vennen veldig slitt nå, og det hadde vært helt innertier med nye. Jeg har forelsket meg helt i danske Liewood sine, se så fine de er! 

BADELEKER

Isabella elsker å bade, men er veldig opptatt av å ta med ting som ikke skal bli oppi vannet, med seg. Jeg tok en leterunde etter gummileker som kunne egnet seg som badeleker, men uten hell. Derfor er det ingen tvil om at hun gjerne skulle hatt selskap av noen leker oppi badet sitt! 

HVA ØNSKER DERE TIL JUL I ÅR?

30.11.2015

HVA ØNSKER VI OSS?

10:26


· PEARLS OF FREJA BOKSTAVSMYKKE GULL MED BOKSTAVENE I & T ·
PÅ NETT: HER

· OLYMPUS PEN E-PL7 HVIT ·
PÅ NETT: HER / I BUTIKK: EXPERT & ELITEFOTO

·
KAHLER OMAGGIO MEDIUM VASE I SØLV ·
PÅ NETT: HER / BUTIKK: KITCH'N, TILBORDS & I HUS STUDIO

· MALENE BIRGER GRINOLAS VESKE ·

PÅ NETT: HER

· HAY ABOUT A CHAIR SPISESTOL ·
PÅ NETT: HER / I BUTIKK: LØWINI & I HUS STUDIO 

· IKEA MELLTORP SPISEBORD ·
PÅ NETT: HER / I BUTIKK: IKEA

· GAVEKORT ·
INTERIØRBUTIKKER (BO INTERIØR, I HUS STUDIO, KID ETC.)
NETTBUTIKKER
KLESBUTIKKER
BARNEBUTIKKER
KROPPSPLEIEBUTIKKER (APOTEK, THE BODY SHOP, PARFYMERI ETC.)

· OG TE! ·

I år var det virkelig vanskelig å plukke ut ting jeg ønsket meg... Det er vel kanskje ikke uvanlig når man blir eldre? Det er mindre å ønske seg, men det man finner er ofte dyrt!? Og egentlig alt det jeg kom frem til i år koster en god del, så det er forsåvidt minimalt av det på bildet som jeg kan forvente å finne under juletreet, men da har jeg hvertfall en liste! 

Det som kanskje topper listen i år er kanskje de fine HAY stolene. De tror jeg nok at jeg er nødt til å skaffe før eller siden, for nå som vi blir ordentlig voksne med barn og familie, så er det jo absolutt på tide å få på plass et ordentlig spisebord med ordentlige spisestoler! Disse er jo fryktelig dyre, men veldig fine, stilrene og ikke minst tidløse, som gjør at man sikkert aldri trenger å bytte dem ut! Også er de sååå gode å sitte i.. Er helt forelsket i disse haha. 

Ellers er det på tide med et kamera som ikke svikter og skuffer nå som jeg får et lite vidunder jeg skal ta en million bilder av med årene! Speilrefleks synes jeg er alt for stort og tungt å drasse på, men systemkameraene har jo blitt en favoritt. Jeg har et ganske nytt et fra Samsung, men er ikke fornøyd med bildene det tar, og håper Olympus PEN kan erstatte det! Ikke minst ser det jo nydelig ut.

Men det kjekkeste og mest lettvinne er jo gavekort! Mange liker jo ikke å få gavekort, men jeg synes det er helt supert så lenge det er i en butikk man liker! Aller helst ønsker jeg meg gavekort fra interiørbutikker hvor de selger designmerker. Her vi bor blir det Bo Interiør og I HUS hvor de selger alt mat- og drikkevarer fra Nicolas Vahé, til de fineste dekorasjonene til hjemmet! Bik Bok er en stor favoritt innen klær, og Kappahl og Barnas Hus er en favoritt innen barneklær. Apoteket har masse flotte kroppsprodukter som jeg gjerne skulle hatt i hyllene, og gavekort på nett er helt supert! F.eks er coverbrands.no og jollyroom.no store favoritter på nett. 

Og sist nevnt, te. Jeg har en liten ambisjon om å bare ha en stor te-samling som ser ekstremt fint ut? Nå er det nok ikke fra Lipton i dagligvarebutikken jeg tenker på, men aller helst fra normann copenhagen, nicolas vahé, pukka, brew, fabel etc.. Alt som ser smashing ut på en hylle, og har spennende smaker!
· ULLKLÆR ·
PÅ NETT: HER & HER / I BUTIKK: BARNAS HUS 

· STOKKE STEPS STOL ·
PÅ NETT: HER & HER / I BUTIKK: BARNAS HUS & SMÅTROLL

·
· STOKKE STEPS VIPPESTOL ·
PÅ NETT: HER / I BUTIKK: BARNAS HUS & SMÅTROLL

· CAM CAM STELLEMATTER ·

PÅ NETT: HER & HER

· GAVEKORT PÅ FØDSELSTAVLE ·
PÅ NETT: HER

· STELLEPRODUKTER ·
PÅ NETT: HER & HER

· KLÆR/GAVEKORT ·


Til jentungen var det litt lettere å finne rimeligere ting. Her er det ullklær som står høyest på ønskelista, og der synes jeg merket Hust & Claire har det fineste utvalget! Får virkelig ikke nok av disse søte motivene! Ellers behøver vi ull generelt, i genser, bukser, bodyer, pysjer, luer, heldresser og ja, you name it. Man får aldri nok ull til et vinterbarn! 

Stokke steps settet kunne jeg like godt satt i min egen ønskeliste! For er det noe vi fortsatt mangler så er det vippestol. Vi har vært inne på å vente med å kjøpe stol frem til hun kan sitte selv fordi stolen bare vil bli stående som pynt i nesten et år før vi får brukt den! Men så kom jeg over denne fine oppfinnelsen til Stokke, og hva er vel mer genialt enn en vippestol som kan festes på selve stolen? Å ha henne i vår høyde til enhver tid er jo mye koseligere enn å ha henne nede på gulvet, og man kan begynne å samles rundt bordet når man spiser lenge før hun kan sitte selv. Og skulle det være ønskelig å ha henne på gulvet så er det jo det null problem. Stokke altså, så lettvint! 

  Så er det de nydelige fødselstavlene som er blitt så populære! Disse blir tilpasset i barnets lengde fra fødselen, og man vil da kunne foreviggjøre(?) størrelsen til sin lille nyfødte for alltid! Dette må jo vente til hun har kommet ut, men heldigvis er gavekort et alternativ.

Ellers er både hjemmestrikk, kjøpeklær og gavekort noe som alltid slår an! Sko/tøfler, bodyer, kjoler, pysj, strikkejakker og heldresser får man jo aldri nok av. I følge meg må heller ikke ALT være rosa, og jeg foretrekker gjerne beige, grått og hvitt tøy!♥ HVA ER DERES JULEGAVEØNSKER?

08.09.2015

SKATTER FRA ZARA

10:27

Kom over noen helt nydelige plagg fra Zara sin nettbutikk for et par dager siden, og klarte ikke legge fra meg tanken på de mange søte plaggene jeg fant! Vanligvis ville jeg brukt timer på å ønskehandle til meg selv, men nå har jeg tatt meg selv i å sikle på babytøy isteden! Det måtte vel komme før eller siden hehe. Det som er så fantastisk med disse plaggene er at alle er superbillige, og faktisk alt under koster under 500 kroner! Det eneste som fikk meg til å la vær å klikke hjem alt sammen er at jeg reiser til London allerede i neste uke, og forhåpentligvis finner jeg noe av disse skattene der♥ 


(trykk på bildene for å komme til produktet)

Nå er jo kanskje dette helt uinteressant for mange av dere, men det er så mange gravide eller småbarnsforeldre om dagen at det kanskje kommer til nytte for noen i og med det er masse fint til spesielt de minste! Og for dere andre så har Zara sin nettbutikk generelt mye lekkert til både gutter og jenter i alle aldre for en billig penge og lav frakt! Dere finner alt HER

Hvilke nettbutikker er deres favoritter? 

03.11.2014

ØNSKELISTE

12:46

Da var det tid for å informere mine kjære om hva jeg ønsker meg til jul! Merker at jo eldre jeg blir, jo mindre ønsker jeg meg.. Men prisen på gavene er nok litt høyere da(hehe)
 
SAMSUNG NX2000
Dette tar uten tvil førsteplassen i årets ønskeliste! Jeg har jo en passe stor samling med godt brukte speilreflekskameraer, men det er sååå tungvint å ta med seg over alt! Nå er jo heller ikke dette det minste kameraet på markedet, men det er langt ifra så stort og klumpete som et speilreflekskamera! Har også hørt at det er helt super kvalitet på det og se så fint! Elkjøp, 4490,-

KRØLLSTAV 
Etter snart syv år med en oransj krølltang jeg kjøpte på loppemarked for 10 kroner, så synes jeg det er på tide med ny, og da står disse høyt på ønskelisten! Her kunne jeg helst tenkt meg enten den fra Gorgeous i svart, eller den fra MAST! Gorgeous her, 699,- og MAST her, 799,-

JOGGESKO
Jeg har ett par med joggesko som er knallrosa og superfreshe, men litt varasjon er fint! Det er veldig greit med noe som også ikke er så knæsj, men heller litt nøytralt og enkelt. Disse fra Nike har jeg siklet etter lenge, og ikke er de så dyre heller! Nike, 120$

HÅRPRODUKTER
Åh, jeg forguder og elsker hårprodukter! Jeg bruker skremmende mye penger på hår og hårprodukter, og i lengden kan det bli ganske dyrt. I fjor ønsket jeg meg all soft serien av søstern og mannen hennes, og lykkelig ble jeg da jeg fikk det! Og ikke nok med det, men det varte helt frem til sommerferien, og enda litt til! De er skikkelig drøy i bruk og ikke minst kjempe gode på håret. I år ønsker jeg meg shampoo og conditioner fra serien extreme, men hårkur fra all soft. 
Redken Extreme Shampoo her 199,-(NÅ 139,-)
Redken Extreme Conditioner her 199,-(NÅ 139,-)
Redken All Soft Heavy Cream her 279,-

KLÆR
Har fått dilla på treningsklær i det siste nå som jeg faktisk(!!!) har begynt å røre på meg utenom på dansinga! Når man bor i leilighet uten tilgang til vaskemaskin oftere enn et par ganger i uka så er det tungvint å ha så lite utvalg av treningstøy som det jeg har, for det bruker man jo gjerne ikke flere ganger på rad uten en vask hehe... Så et større utvalg av freshe treningsklær hadde vært supert! Favoritten er såklart Nike, og man får egentlig kjøpt det overalt hvor de selger sportsklær?
Disse er fra Zalando.no og Nelly.no

Og en ny skjorte fra Ralph Lauren hadde heller ikke skadet. Har en fra før som er lyseblå og hvit stripet som jeg er kjempe glad i, men skulle gjerne hatt en til i en annen farge! Zalando, her 899,-

GAVEKORT
Noen synes gavekort er kjempekjipt å få i gave men jeg personlig elsker det! Noe jeg synes kunne vært kjempestas er gavekort man kan bruke overalt og ikke bare i en bestemt butikk, sånn man får kjøpt på narvesen osv. Og noe jeg synes er enda mer stas er internettgavekort fra Coverbrands, Nelly, Blush osv. Coverbrands her, Nelly her og Blush her.

♥Hva er deres julegaveønsker?

31.10.2012

ØNSKELISTE TIL JUL

21:50


Har så utrolig lite å ønske meg i år, men dette er noe av det jeg kom på. Trenger ny rettetang, har fått sykt kick på klokker av gull, har alltid hatt lyst på skjokoladepulveret til Too Faced, trenger en jakke til å bruke i bakken, også har jeg skikkelig lyst til å prøve ut The White One sin tannbleking! Kommer nok på mer etterhvert.. Hva ønsker dere dere til jul?

07.09.2012

klokkekeen

08:56

Å herreguud så nydelige! Har lett etter klokker i hele kveld og lurer på om jeg skal ønske meg til jul og bursdag, men er bare heeelt umulig å velge to.. De er så fine alle sammen, og jeg er skikkelig obsessed i gull som dere ser. Liker spesielt godt Daniel Wellington klokkene som er litt seiler-inspirert med marineblått, rødt og hvitt også perfekt med gullet! Jeg seriøst eeelsker nr. 3, så den skal definitivt hjem til meg på en eller annen måte, haha!  Mine favoritter er alle de på øverste rad og nr. 8♥                                                                           1. herfra 2. hefra 3. herfra 4. herfra


                                                                           5. herfra 6. herfra 7. herfa 8. herfra

Har du noen av disse?

31.08.2012

wants fra nelly

21:55


Tubetopp her og Cheap Monday singlett her


Gullfarget strikketopp her og svart og hvit skjorte her 


Cheap Monday singlett her og svart bukse her


Gul singlett her og beige kjole med hvite blonder her

04.07.2012

victoria's secret

19:04

Kom på en ting jeg har helt glemt å fortelle dere! For noen uker siden bestilte jeg bikini fra Victoria's Secret, og fant utrolig mye fint samtidig som jeg lette etter det jeg ville ha, må nesten dele med dere! En ting til er at de har salg på utrolig mye der inne nå! Her er ting jeg veldig gjerne skulle hatt selv:


1. her // 2. her


3. her // 4. her


5. her // 6. her7. her // 8. her

Er helt forelsket i nr. 6! Har bestilt akkurat det samme bare uten blondetrekket og i andre farger. Så synd jeg ikke fant den før etter jeg bestile.. Blir nok til neste år!

26.06.2012

nelly wants

13:55


Rosa kjole med paljetter HER


Svart kjole med belte HER


Gul kjole med belte HER


Bandeau kjole med paljetter HER


Pumps med diamanter HER


Forget Your Boyfriend, sko med nagler HER


Svarte Jeffrey Campbells HER


Jeffrey Campbells med blonder HER


Svart tubebikini HER

09.04.2012

livingdoll is living my dream

15:07
08.04.2012

perfect match

01:12


Lette litt rundt på junkyard.no for å se etter noe nytt og fant det sykt fine brettet her! Er jo perfekt til meg som elsker katter og rosa haha heeeregud. Noen av dere må sikkert tenke hva det er med meg og katter, og seriøst jeg vet ikke.. Bare se på dem, søteste i verden!

24.01.2012

alt man kan ønske seg

00:16

Kom over disse videoene, smeltet helt.


Om det finnes en gutt der ute som kan gi meg det her, ta kontakt.

05.01.2012

tortur

10:00

Jeg og Cajsa er...så.....sulten.......på....burger.....
...brukte en hel engelsktime på å sikle av burgerbilder. Planlegger helgetur til Bodø for å kjøpe burger der, helt seriøst, siden det ikke finnes en eneste junkfood shappe i nærheten av her vi bor. Har til og med drømt om burger de siste ukene. Kan ikke vente med å hamstre inn ååååh sengøsroighaørehnaæoprnhaoprngdadrhehqasdzreazsfghbgfdsgbhgfds

04.01.2012

forelsket

14:23
06.12.2011

hei mamma, ønskeliste

00:53

Hallo! Er ferdig med dansingen, alt har gått veldig bra og nå er det bare skikkelig trist at alt er over:( Men kan skrive mer om det senere, nå kommer ønskelisten! Litt sent, men heller sent enn aldri.


Nytt objektiv Canon EF 50mm f/1.8 II (link)Hair extensions fra Rapunzel Of Sweden. Microring startpakke i farge 2# (link)Masse penger mange mener at penger er en bursdagsgreie, men spør du meg, er det bedre å få penger/gavekort enn å få et plagg eller sminke man ikke kommer til å bruke!Hårpleieserie fra Moroccanoil, har hørt så mye bra om dem, og skulle så veldig gjerne prøvd dem ut!(bildet er fra l0ve.blogg.no)
Sminke fra coverbrands og britique.no
1. (link og link)  Time Balm Concealer i farge medium og The Balm Concealer brush.

3. (link) Escada Parfyme, kan også kjøpes i enkelte parfymerier

2. (link) Billion Dollar Brows 

3. (linkThe Balm Tinted Moisturizer i farge medium 

4. (linkSmashbox O-Bronze, kan også muligens kjøpes på KICKS

4. (link) MAC Lipstick i fargen Creme d'Nude, kan kjøpes på glassmagasinet i Tr.heim og Oslo og!

5. (linkYSL Touch Eclat i farge 2 , kan kjøpes i noen sminkebutikker og parfymerier  
Nytt kamerahus Canon EOS 600D, fås kjøpt på alle fotobutikker, elkjøp osv.

+ HÅRFØNER(!!!) OG GAVEKORT PÅ F.EKS VITA, BIK BOK, CUBUS ELLER H&M :-) og en genser mamma vet jeg vil ha.
  
                                                
 
                                                                                      //alle bilder utenom l0ve sitt, er fra weheart it, rapunzel og google

hits