27.11.2016

BLACKWEEK PÅ JOLLYROOM

16:06


Vi kommer fra den mørkeste delen av galaksen, og er den skumleste gjengen i byen. Vi er de fire superskurkene som har sneket oss inn på Jollyroom kontoret for å lage trøbbel! Vårt eneste oppdrag denne uken er å skru prisene ned. Vi er team Blackweek og ingen priser er sikre!!!

Vi har sammen valgt ut våre favoritterprodukter fra BLACKWEEK. Pass på å være raskt ute - vi blir hele helgen for å holde prisene på bunn! Skynd deg!
ALICE & FOX STJERNE LAMPE HER  -  ALICE & FOX LEKEKASSE HER


Rampete hilsener fra Darth Vader, Jokern, Harley Quinn och Cruella De Vil
 

KATEGORI: Reklame - 0 kommentarer
20.11.2016

SOMETHING BLACK IS COMING!

18:16


Æææh, sjekk dette skumle hotbrevet jeg fant i postkassen da jeg hentet inn posten i dag! Tror det kommer til å skje noe vilt på Jollyroom fra og med i morgen, så spennende!

KATEGORI: Reklame - 0 kommentarer
31.10.2016

NYTT HJEM MED DESENIO

13:13

innlegget inneholder reklame og sponsede produkter

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
CAPO D'OPRA

Nå som jeg har flyttet til ny leilighet var det på tide med litt nytt på veggene også, og selvfølgelig var Desenio det første jeg sjekket ut når det kommer til det. Desenio har virkelig alt innen bildedekorasjoner, så det var virkelig vanskelig å bestemme seg for hvilke som skulle hjem til oss! Til slutt endte jeg opp med å bestille hjem hele 16 posters, mer enn nok til hvert rom i leiligheten! Jeg har fordelt dem slik at fire havnet på kjøkkenet, tre på badet, fem i stua, to i gangen og to på soverommet så ingen rom står bildeløse. 


PORK , BEEF , COFFEE , WINE

Tidligere har jeg vært litt tilbakeholden når det kommer til bilder, så skrift og minimalistiske greier har allerede hatt sin plass på veggene lenge, men denne gangen ville jeg prøve et par nye ting med litt farger og litt større motiv selv om grafisk ennå er en favoritt, og jeg er så fornøyd! Spesielt kjøkkenplakatene er mine store favoritter her hjemme da de fullfører looken skikkelig der inne med resten av tilbehøret jeg har i kriker og kroker.
 


MAGNOLIA , LOVE , LOTUS , SKYER

I tillegg til å ha nydelige posters har Desenio selvsagt også rammer, som man får både gull, rose gull, sølv, eik, hvit og svart. De er tynne i kantene og er akkurat slik jeg vil ha dem. Jeg vil absolutt anbefale å kjøpe rammene samtidig, for det er vanskelig å finne slike tynne og lekre og billige rammer i butikkene. Det har jeg brent meg på før! 

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
SKYER , TEKST

For å freshe opp de ellers hvite og svarte i hjemmet, valgte jeg grønne blader med eikeramme til baderommet, og jeg elsker det! De løfter liksom stemningen et par hakk der inne, og gjør det ikke så kaldt og livløst som det ellers er på helt hvite bad. Disse har jeg forresten teipet opp med dobbeltsidig teip for å ikke ødelegge flisveggen. Bare et lite tips fra meg!

Processed with VSCO with hb1 preset
TAMARINGBLAD , BANANBLAD , PALMEBLAD 

Dette og en hel verden av flere posters finner dere på Desenio. Neste gang vil jeg bestille mer til barnerommet, for til og med det har de mye fint til! Jeg råder dere å ta en titt, for jeg kan bare love at dere finner en hel masse dere kommer til å like! Vær oppmerksom på at man må velge ønsket størrelse når produktet legges i handlekurv.

PSSST!
NÅ ER DET -25% PÅ ALLE POSTERS OG FRI FRAKT OVER KR 599 FREM TIL MIDNATT, SÅ LØP OG KJØP I DAG!

 

KATEGORI: Reklame - 3 kommentarer
09.02.2016

NIVEA DAILY ESSENTIALS

10:30

sponsede produkter

I romjula fikk jeg tilsendt noen finfine produkter fra Nivea og jeg må tilstå at jeg har tatt meg litt for god tid til å teste ut alt, men etter å ha fått brukt dem såpass lenge og til og med brukt opp en av dem, så kan jeg med sikkerhet si at dette er noen skikkelig gode produkter til en sliten vinterkropp!

SAMSUNG CSC

· NIVEA IN-SHOWER BODY MILK ·

Denne er helt genial nå som det er begrenset hvor mye tid jeg kan bruke på selvpleie! Jeg er vel ikke den eneste som får helt latterlig tørr hud på vinteren, og fuktighetskrem er en selvfølge for meg. Ulempen med fuktighetskrem er at jeg føler meg klissete lenge etter jeg har dusjet, og må vente med å kle på meg, så denne har jeg hatt lyst til å prøve lenge. Etter å ha vasket kroppen med såpe, smører man seg inn med denne og skyller av. Så lett er det! Og ikke er den bare utrolig deilig under påføring, men den funker faktisk, og holder huden god og smidig etter å ha dusjet. Veldig kjekt, og man sparer fort noen minutter på denne når man slipper å smøre seg inn etter dusj. Anbefales! (mer informasjon her)

SAMSUNG CSC

· NIVEA DOUBLE EFFECT EYE MAKE-UP REMOVER ·

Nå skal jeg innrømme at jeg faktisk ikke eide en sminkefjerner før jeg fikk tilsendt denne, og opplevde ofte å våkne med maskararester under øynene selv om jeg vasket ansiktet kvelden før. Ikke nå lenger! Med dette gode produktet så forsvinner all sminke kjempelett uten å måtte gnikke hardt, og det uten at huden blir oljete etterpå, og uten å skade øyevippene. En av grunnene til at jeg ikke har kjøpt meg sminkefjerner tidligere er fordi jeg synes huden har så lett for å føles oljete og ekkel etter bruk slik at jeg må vaske ansiktet godt etterpå, men denne gjør faktisk jobben uten å gi den ekle følelsen! Denne er også spesielt godt egnet for vannfast sminke. (mer informasjon her)

· NIVEA SENSITIVE 3 IN 1 MICELLAR CLEANSING WATER ·

Jeg har lenge sverget til toners for å fjerne alle rester av sminke og smuss i ansiktet, men i og med toners som oftest inneholder alkohol, så har jeg gått over til micellarvann. Til og med de dagene jeg ikke har påført sminke, så pleier jeg som oftest å gå over ansiktet med denne på en bomullspad før jeg legger meg! Jeg har faktisk ikke hatt en eneste kvise siden jeg tok i bruk denne, og det kan umulig være tilfeldig?! Den skal, i tillegg til å rengjøre huden, fjerne sminke og tilføre fuktighet noe jeg har merket da jeg ikke føler at jeg trenger fuktighetskrem etterpå. Jeg sverger til ansiktsvann, og denne kan absolutt anbefales! (mer informasjon her)

ALLE PRODUKTENE ER Å FINNE I DAGLIGVAREBUTIKKEN, ELLER I DE ALLER FLESTE KLESBUTIKKER HVOR DE SELGER HUDPLEIE♥

KATEGORI: Reklame - 1 kommentar
19.11.2015

PYNT MED DESENIO

11:42

sponsede produkter

Endelig har jeg fått opp noe dekorasjon på de tomme hvite veggene i leiligheten! Før nå har vi ikke hatt mer enn et speil hengende på de mange bare veggene her hjemme, og det var på tide å få opp litt pynt. DESENIO er en stor favoritt innen veggdekor, og er virkelig oppdaterte på de fineste plakater! Blant de mange kategoriene på nettsiden er det grafiske plakater som fanget min oppmerksomhet litt ekstra! Det at det ser så enkelt og rent ut, men samtidig lyser opp en hel veggen, er noe jeg liker spesielt godt. En skikkelig gjenganger nå til dags er jo den populære &-tegn plakaten som er å se flere steder i dag. Tenk at noe så enkelt kan bli så fint? FRA VENSTRE: HER, HER, HER, HER & HER


Anbefaler dere å ta en titt innom den fine nettsiden til DESENIO der de legger ut masse nyheter ofte! De selger også nydelige rammer i flere fine farger, og det er garantert at du finner noe som faller i smak for en billig penge! Er lett å la seg friste etter å ha sett noen av de maaaange inspirasjonsbildene de har på nettsiden sin. Kjenner at jeg gjerne skulle hatt mer av fine bilder på veggen!
Her har dere en smakebit:


RESTEN AV INSPIRASJONSBILDENE FINNER DERE HER 

KATEGORI: Reklame - 1 kommentar
09.11.2015

PETITE CHÉRIE VOGNPOSE

11:42

sponset produkt


PETITE CHÉRIE VOGNPOSE FRA JOLLYROOM.NO

Åh denne vognposen er virkelig så vakker!♥ Når det slo meg at vi ikke hadde vognpose da vi bestilte vogna, var jeg og typen kjapt innom Jollyroom som etter min mening er best på barneutstyr på nettet, og lette etter en enkel og luksuriøs pose til en ok pris. Denne la vi begge merke til med en gang, og allerede da ble vi egentlig bestemt på at denne måtte vi ha! Like etterpå var jeg så heldig å få tilsendt denne nydeligheten da jeg holdt giveaway der du kunne vinne nettopp denne, og nå har jeg endelig en vogn å legge den oppi!

Posen er fluffy og tykk med varm fleece innvendig, med polyestertrekk utenpå som er vind- og vannavstøtende. Perfekt til høst og vår! Skulle det bli for varmt å komme innendørs på et senter etc. så er det glidelås rundt hele posen så man kan ta av "lokket" helt, noe som også gjør det lettvint når babyen skal ut og inn av vogna. 
Denne passer like perfekt i liggedel som sittevogner og har et bånd bak så den holder seg på plass i sittende stilling, i tillegg til antiskli på baksiden. Den har også uttak til 5-punktseler i ryggdelen. Med andre ord er dette en pose som kan brukes i mange år selv om man går fra liggedel til sportsdel når barnet blir større!

Petite Chérie har et fantastisk stort fargeutvalg og tynne poser som egner seg til varmere årstider. Man skal ikke se bort i fra at jeg ender opp med vognpose til sommersesongen også, de er jo sååå fine!

♥ DERE FINNER ALT FRA PETITE CHÉRIE HER  


#jollyroomno #jollyroom #petitecherie #vognpose 

KATEGORI: Reklame - 4 kommentarer
16.10.2015

GAVETIPS: FARSDAG

10:22

sponsede produkter

⋅FARSDAGEN ER RETT RUNDT HJØRNET⋅

Den 8. november er det farsdag, og i den forbindelse har jeg fått tilsendt noen kjempekjekke produkter fra Nivea Men! Personlig synes jeg det er dødsvanskelig å finne ålreite gaver til gutter generelt, og siden jeg regner med jeg ikke er den eneste, så tenkte jeg det ville passe utmerket å dele disse produktene med dere som også synes at det å finne gaver til mannfolka er vanskelig

Alle produktene passer perfekt for å unngå den tørre vinterhuden, men aller viktigst er serien spesielt utviklet for menn med sensitiv og irritert hud! De er alle milde og lette, og skal berolige og gi fukt til huden der det trengs, når det trengs. Dette er fire fantastiske og rimelige gavetips der alle produktene er nødvendige for mannfolka, og alt passer perfekt for enhver familiefar!
                    
ALL-ROUND LOTION
En stor nyhet fra Nivea Men! 
Nå som det går mot vinter og perioden der huden fort blir tørr, er det midt i blinken med en alt-i-en fuktighetskrem som kan brukes både i ansikt, på kroppen og på hender! Den kan med andre ord brukes på hele kroppen og er super for menn som ofte ikke er like avanserte som oss jenter som skal ha en egen krem til hver kroppsdel.... I tillegg dufter den av en mild og maskulin duft, har god konsistens og er drøy i bruk! Pris 52,-

SHOWER GEL
Her i huset "låner" typen ofte alt som står i dusjen selv om det er dyre frisørprodukter som lukter skikkelig jente eller dyre dusjoljer jeg gjerne har brukt litt ekstra penger på. Noen som kjenner seg igjen? Dette kan jo i lengden bli litt irriterende, og derfor synes det er på sin plass at gutta skal få sin helt egen såpe! Denne kan brukes både som sjampo og som ansikts- og kroppssåpe. I tillegg lukter den kjempe godt! Pris 37,-


AFTER SHAVE BALM
Denne tror jeg vil falle litt ekstra i smak hos alle menn som fjerner skjegget jevnlig. Den absorberer raskt, lindrer godt etter barbering, pleier huden, og skal beskytte mot røde prikker. Og ettersom den er helt uten alkohol så er den fantastisk selv for de med sensitiv hud! Pris 82,-

ROLL ON DEO
Deodorant med en kjempegod lukt som skal gi aktiv beskyttelse i 48 timer. Den inneholder kamilleekstrakt og avokadoolje som hindrer svette effektivt uten å irritere den ømfintlige huden! Pris 40,-Produktene er å finne i de aller fleste butikker hvor de selger Nivea! Håper innlegget falt i smak hos dere♥

KATEGORI: Reklame - 4 kommentarer
26.02.2015

NYE FAVORITTER

16:40

Hei og god torsdag♥
For en god stund siden fikk jeg en del produkter tilsendt fra bangerhead.no, og nå har jeg snart har brukt dem fast en periode så vil jeg veldig gjerne anbefale de videre! Disse produktene falt veldig i smak hos meg og jeg har snart gått tom for mye av det, og skal helt klart bestille mer! Link ligger ved alle omtalene. 

sponset produkt


St. Tropez Self Tan: Definitivt en vinner! En selvbruner er noe alle burde ha på badehyllen til en hver anledning, og denne er helt fantastisk. Fargen holder seg fin i en uke, forsvinner gradvis og gir et nydelig resultat. Prisen er litt stiv, men absolutt verdt det! Min faste rutine har blitt å påføre ett lag på søndager, og det holder lenge for min del. Veldig fornøyd, og den lukter faktisk kjempegodt, litt som tøymykner?! her 


Bare Minerals Matte: En klar favoritt i min faste sminkerutine! Denne er perfekt når man ikke vil dekke til ansiktet med flytende farge, men heller bare vil freshe opp huden og gi den et jevnt utseende! Det går så fort å påføre, og det holder lenge, dekker, jevner ut OG gir en fin og naturlig look. her


Fresh Me Up TørrsjampoEn tørrshampo som gir masse volum, lukter amazing og varer lenge! Jeg har faktisk begynt å bruke denne når håret er nyvasket for å få litt volum. Veldig positivt overrasket, absolutt en tørrshampo jeg kan anbefale! her

Protect My Hair Varmebeskyttende: Varmebeskyttende er et must for alle som bruker stylingverktøy, og denne er et godt alternativ da den har akkurat det man trenger i et varmebeskyttende produkt! Den lukter himmelsk godt, gir en styrkende følelse og forlenger holdbarheten på frisyren. I tillegg blir håret blankt og mykt etterpå. Ikke et eneste varmeobjekt kommer i nærheten av mitt hår før jeg har tatt en runde med denne! herGorgeous Curling Wand: For et fantastisk stylingverktøy! Har faktisk klart meg med en krølltang fra et loppemarked i snart 6 år, og nå var det på tide med ny. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, tangen blir varm på bare sekunder, krøllene holder seg i flere dager og ser toppers ut helt til man vasker de ut. her


Ikke glem at det er -20% på ALL hudpleie frem til 9/3 og dere finner alle hudpleieprodukter HER. Ikke nok med det, for nå er det også kampanje på bareMinerals sine produkter! Trykk HER for å komme til kampanjen! 

KATEGORI: Reklame - 6 kommentarer
25.01.2015

FITNESSGURU

14:23

reklame

Hei alle sammen♥
Her om dagen hentet jeg en pakke full av mange godsaker fra flotteste Fitnessguru! Etter å nærmest ha slikket ut det siste av pulverrestene fra forrige pakke med gode energizere og shakes(her), var det himmel med en ny eske med masse godt! Denne gangen har jeg fått gleden av å smake på tre deilige barsOnePancakeOne Amino sin nye smak av cola, og One Whey isolate i tre av ni nydelige smaker, og jeg gleder meg! Bare se her:
Åh så mye godt det er her, rett etter jeg har postet dette innlegget skal jeg kaste meg over en av de fristende barene haha! En ting jeg falt helt pladask for er jo den søte workoutloggen i en utrolig rosafarge! Der kan man skrive ned alt innen cardio eller styrke (reps, hastighet, tid, vekt, øvelse etc.) slik at man lett kan lage en oversikt eller treningsplan og se en fremgang, og det skal jeg bli flinkere til å skrive ned nå!

Som dere ser er alle produktene veldig fine å se på, og ikke minst veldig gode! I tillegg til dette har de masse mer fristende på nettsiden sin, alt fra pålegg til andre ingredienser og treningsprodukter, og ikke minst oppskrifter på mange deilige sunne desserter som passer perfekt til en som meg som elsker søtsaker hehe. Dere finner alt HER!

Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre, jeg svarer i kommentarfeltet! Ha en flott søndag alle sammen♥ 

KATEGORI: Reklame - 7 kommentarer
09.12.2014

FITNESSGURU

21:34

reklame

              


Se for en flott pakke jeg hentet på posten her om dagen! Jeg ble overrasket over hvor stor den var da jeg fikk den over disken, og enda mer overrasket over hvor masse fint som lå oppi! I tillegg til en proteinbar, kalorifrie nudler og en superfresh shaker, så fant jeg også en hel haug med one whey(link) proteinpulver i kiwi yoghurt og hvit sjokolade, og enda en haug med one amino(link) i deilig pære, eple og jordbær♥ Hittil har jeg bare fått testet ut one amino drikken i smaken wild strawberry, og den var veldig god, så førsteintrykket var på topp! Nå nærmer det seg jul og den tiden på året hvor jeg spiser aller mest og sløver foran tvn 99% av døgnet, så jeg kommer virkelig til å få bruk for dette etter nyttår! Jeg gleder meg masse til å teste ut resten av varene♥

Forresten har jeg en super nyhet å komme med til dere, nemlig at nå er det fri frakt på alt fra fitnessguru helt frem til slutten av måneden! De har stort utvalg av det aller meste innen trening og sunt, så jeg anbefaler dere absolutt å ta en titt. I tillegg har de har masse fint, supre smaker og lekkert utseende på alle produktene sine! 

KATEGORI: Reklame - 5 kommentarer
hits