13.09.2015

NIVEA

19:05

sponsede produkter

Midt mellom tidenes søndagsstemning der jeg bare sløver og spiser meg kvalm på søtsaker, tenkte jeg å gjøre noe fornuftig som å anbefale dere noen fantastiske produkter som jeg fikk tilsendt av Nivea for en stund siden. Det er alltid gøy å få prøve nye greier, og enda bedre er det når jeg blir så fornøyd!

 

Denne gangen fikk jeg blant annet to gode kremer til ansiktet, en til natt, og en til dag! De helt nye Nivea Sensetive Day og Night kremene skal gi fuktighet, dempe rødhet og redusere den stramme følelsen huden kan få om den er tørr, og jeg vil absolutt påstå at de gjorde skkurat som lovet! Vanligvis får jeg skikkelig fet hud av kremene som ikke er "geleaktige" fordi de vanligvis inneholder mer fett og olje, men denne overrasket og gjorde huden myk og god uten å bli fet. Derfor kan jeg trygt anbefale disse til alle hudtyper!

Et annet produkt jeg vil gi vanvittig mye skryt, er dusjkremen Nivea Creme Smooth Shower Cream som inneholder masse sheasmør som gjør underverker for huden! Det kjennes ut som om man smører seg inn i flytende silke som blir til et tykt lag med skum, og huden blir så myk! I tillegg lukter den kjempe godt lenge etterpå, så den her skal jeg definitivt kjøpe flere ganger når jeg går tom.

Deodoranten Dry Comfort Roll-On som lover 48 timers beskyttelse, og som ikke inneholder alkohol og leppepomaden med vanilje, sheasmør og macadamia er også blitt to nødvendigheter jeg har med meg i veska hver dag, begge lukter så godt og føles gode på. Også er det jo noe alle trenger til en hver tid, veldig fine produkter! Alle produktene finnes enten på dagligvarebutikken eller de kjente klesbutikkene som Cubus, H&M og Lindex♥

Har noen prøvd noen av disse før?

10.01.2015

SIKKER VINNER

11:18

God morgen♥ Tenkte å komme med et lite tips til alle som sliter med å få farge i ansiktet! For meg er det et problem at jeg har nødt til å dekke ansiktet med foundation og solpudder for å matche fargen jeg har på resten av kroppen, for på resten av kroppen har jeg ingen problem med å få farge i det hele tatt. For eksempel i sommer da jeg tok en god del sol før sommerferien og ble knallbrun, ble ansiktet igjen som helt blekt, noe som var utrolig stygt. Den første uka i syden er også umulig når kroppen blir mørk så er ansiktet helt hvitt og jeg ser rett og slett syk ut, og da er det lov med litt juks synes jeg!

Sunspa sine produkter er jo veldig populære på andre blogger og nettbutikker, og WOW for et resultat! Jeg var i utgangspunktet veldig skeptisk til både spray og self tan i frykt for å bli orange eller flekkete, og da spesielt i ansiktet! Men denne sprayen overgår alle forventninger og gir en nydelig farge som ikke finnes orange i det hele tatt, og ikke skjolder den. Sunspa sin tan-in-a-can er perfekt til å freshe opp små områder på kroppen som trenger litt ekstra farge, men lønner seg ikke til hele kroppen da den blir fort tom! Til ansiktet og halsen passer denne midt i blinken, og det er latterlig lett å oppnå et bra resultat!

Jeg har egentlig ikke noe behov for å bruke hudsminke i det hele tatt annet enn concealer, så det er så utrolig godt å kunne slippe den delen av sminkerutinen når ansiktet er gyldent og fresht døgnet rundt! Her ser dere meg etter bare en påføring og helt uten hudsminke.

Det gjelder å holde det naturlig, men bare dette er er en stor forskjell fra min naturlige farge i ansiktet som egentlig er sånn ca i tone med tskjorta mi, haha. Jeg har min spray i fargen chocolate og kjøpte den på makestyle, men man får kjøpt den på så og si på alle nettbutikker til ca. lik pris som er på rundt 300,- og den er verdt hver krone! Jeg anbefaler denne på det varmeste til dere som sliter med det samme som meg, eller bare vil freshe opp vinteransiktet♥ Hva synes dere? Har dere prøvd denne før? 

14.12.2014

REPOST DIY PORESTRIPS

18:53

Tenkte jeg skulle komme med et bra og superenkelt tips til dere som liker ansiktsmasker og spesielt de man drar av etterpå! Jeg har veldig kombinert hud og får lett fet hud og prikker på nesen og haka, og fant denne oppskriften på Michelle Phan's youtube kanal for et par år siden og testet det med en gang, og det funker! Etter å ha glemt bort oppskriften litt så tenkte jeg det var på tide å prøve igjen da jeg så gelatinpulveret i kjøkkenskapet, og huden min ser så mye friskere ut med en gang! 

♥Det eneste man trenger er melk og gelatinpulver!

♥Bland det sammen til det ser ut som grøt. Ikke for klumpete og ikke for rennende! 
♥Varm det opp så det smeltes. Enten i mikro, på komfyr eller som jeg gjør(har ikke mikro eller vanlig komfyr hehe), putter den foran en vifteovn til alt har smeltet og det er helt rennende.

♥Bruk en kost, enten en liten malekost eller en sminkebørste og "mal" det på der du trenger det i et par lag så det blir litt tykt. Anbefaler forresten ikke å ta det i hele ansiktet fordi det er ganske vondt å ta det av der man har tynn hud!  
♥Når det er helt stivt og tørt kommer the fun part! Da kan du begynne å dra det av, og det meste av urenheter og svarte prikker + fett som ligger i porene sitter igjen på stripsen, og huden blir sååå myk etterpå! Verdt å prøve! 


Skal dere prøve?

03.12.2014

OPPSKRIFT: ISTE

19:10


Denne oppskriften er helt super! Alt man trenger er te, sukker og sitron.
♥Kok opp 1 liter med valgfri te og la ca. 5 teposer trekke i det varme vannet i et par minutter
♥Ta ut teposene og hell oppi 1/5 liter med kaldt vann og rør inn ønskelig mengde med sukker
♥Del opp sitron i skiver og legg noen få skiver oppi teen. Mengden sitron kommer an på hvor store flasker du fyller med te!
♥Avkjøl, også er den klar til å nytes!

Min favorittsmak på teen er Lipton sin Peach Mango, anbefales!
(Ikke glem at det er giveaway på bloggen! Meld dere på HER)
 

03.11.2014

ER DU GLAD I KJØKKENUTSTYR, DESIGN OG MAT?

21:49

reklame

Da er bakerenogkokken.no noe for deg! 
Bakeren og Kokken er en koselig nettbutikk med over 8000 kreative, fine og populære produkter og de har et stort utvalg av spennende og kjente merker! Med andre ord så har de alt du kan tenke deg innen kjøkken og matlaging. De selger alt fra muffinsformer til interiør, så det er nok å velge mellom til både deg selv eller i gave. 

I mitt forrige innlegg nevnte jeg at jeg er veldig glad i å bake og lage mat, og det har jeg alltid vært! Det er ikke noen hindring om klokka viser ett på natten eller seks om morningen. Så lenge jeg har riktige ingredienser og nok tid så tar jeg fort frem bakebollen og slikkepott til alle døgnets tider, og noe som er helt sikkert er at det er morsommere å bake når man har nydelig kjøkkenutstyr, og nå som det finnes så mye flott og fargerikt så er det jo nesten som å bake med alle regnbuens farger hihi!♥ For meg som er så glad i muffins forelsket jeg meg i disse nydelige formene, hihi. Du finner dem HER


♥ Se på disse nydelige brødristerne fra SMEG? Mer skal ikke til for å freshe opp et helt kjøkken spør du meg! Du finner dem HER


♥ Nå som julesesongen er rett rundt hjørnet, er det viktig å ha bakeutstyret klart. Hva med disse fra Rosti? Du finner dem HER

Dette var bare en liten smakebit av alt det du kan finne inne på den flotte nettbutikken, det er et hav å velge mellom! Så hvis dere er like glad i interiør og matlaging som det jeg er, eller bare trenger å bytte ut slitt kjøkkenutstyr så ta en titt da vel, klikk her for å komme til Bakeren og Kokken!


08.03.2013

vannpluss

17:22

ENDELIG FREDAG!!!? Den uka her har vært sååå forferdelig, endelig kan jeg slappe av! ...Frem til i morgen, da, for da blir det feiiiiring!

I går fikk jeg endelig pakken fra vannpluss, og jeg har gledet meg så til å teste ut smakspulveret som jeg har lest så mye bra om! Jeg har jo ikke fått tid til å smake på fler enn en i dag, men den ene var vertfall utrolig god! Og herreguuud så fine de er!


For dere som ikke vet hva vannpluss er, så er det et alternativ til smaksvann som inneholder bare 1/3 av kaloriene som du finner i vanlig brus og juice. Det er faktisk så enkelt som å blande en pose med pulver som er laget av ekte frysetørket frukt, i 0,5 l vann, også har man en kjempegod drikk uten kjemiske tilsetninger og fargestoff og den inneholder heller ingen konserveringsmidler eller søtningsstoffer. Med andre ord - mye sunnere(og billigere) enn drikke man kjøper i butikken! 
Det finnes 5 forskjellige typer vannpluss; supervann, vitaminvann, energidrikk, iskaffe/-te og smaksvann. Noe som passer til alt!

Jeg gleder meg masse til å prøve dette i tiden fremover, også er det jo så enkelt å ta det med seg overalt i og med posene er så små og søte! Jeg kommer til å skrive et innlegg om dem når jeg har testet dem en stund. 
Disse er sponset, men dere får kjøpt dem her fra 33,- til 99,-

04.03.2013

drittmandag + tips til leppeskrubben

18:23

Først og fremst, gratulerer med dagen kjære Cajsa♥
Heeei og fooor en drittdag! Jeg våknet dødstrøtt og klarte såvidt å dra meg opp av sengen og slet utrolig med å holde øynene oppe i hele dag. Presterte å nesten sovne i tysken så jeg nesten velta stolen, da fikk jeg meg en liten vekker haha..  Nå sitter jeg å gjesper så det holder, og skal ta meg et par timer søvn etter jeg har postet dette innlegget. 

I går etter jeg postet innlegget om leppeskrubb så kom jeg på noe som kan gjøre den enda litt bedre! Jeg blandet inn litt vaniljesmak og rosa farge og satt den på en liten krukke som det tidligere var primer i, og SE SÅ SØT? Hvofor kjøpe en fra Lush for en god del penger når man kan lage en minst like god hjemme?

Fargen og smaken er fra Kitch'n

Søt?

03.03.2013

DIY leppeskrubb

19:07

Da var det klart for en ny DIY! Flere av dere ville jeg skulle ha mer av det, så here we go! Det er en utrolig enkel en, og den funker akkurat like bra som de populære leppeskrubbene til Lush. Det blir også ganske mye når man lager en runde med denne oppskriften, så det er bare å spare på det i en tom liten krukke så har du det en god stund!

♥Dere trenger bare olje, sukker og honning!


♥Så er det bare å blande det sammen! Jeg bruker 1 ts olje, 1/2 ts honning og 5-10 ts sukker, men det er bare å endre mengden ettersom hvor tjukk/tynn du vil ha den.

♥Skrubb det på leppene når du har konsistensen du vil ha. Det er lurt å stå over en vask fordi det drysser en del!
♥La det sitte på i et par minutter før du tar det av med varmt vann på en klut. 
♥Avslutt med en favoritt leppepomaden din, også har du myke lepper! 

Jeg pleier å gjøre dette vertfall en gang i uken før jeg legger meg, så leppepomaden har hele natten på å trekke godt inn i de nyskrubbede leppene. Anbefaler ikke å gjøre dette for ofte, da vil ikke leppene rekke å "heale" ordentlig etter en så grov sukkerskrubb, så helst ikke mer enn to-tre ganger i uken. 
Har noen prøvd dette før?

17.02.2013

DIY peelingskrubb

13:14

Hello! Nå skal jeg vise dere hvordan man kan lage en kjempegod skrubb som man kan lage hjemme, og huden blir silkemyk etter å ha brukt denne! Mange har nok sett denne oppskriften på Kristine Ullebø sin blogg tidligere, men denne er bare sååå god at jeg må vise dere den. Jeg anbefaler å bruke den før man dusjer i og med den renner litt, og det er veldig klissete om man får det i håret osv. 

♥Dere trenger honning og kanel! Jeg bruker 2 ss med kanel og 1 ss honning.

♥Så blander man det sammen til det blir seigt, litt som karamell eller tjukk sjokoladesaus. 
♥Varm den opp(f.eks i mikro, komfyr, foran varmevife osv) ellernoe, så den blir mer rennende.


♥ Bruk en liten kost til å male det på ansiktet(DEN RENNER EN GOD DEL)
♥ Etter det har vært på i et par minutter så kan du endten skylle det av eller ta det vekk med en varm fuktig klut. Det er nå det blir en skrubb! 
♥ Så avslutter man med en god fuktighetskrem, og huden føles som ny! 

Har du prøvd dette før? 

13.02.2013

DIY pore strips

14:41

Heihei! Tenkte jeg skulle komme med et bra og super enkelt tips til dere som liker ansiktsmasker og spesielt de man drar av etterpå! Jeg får veldig lett svarte prikker på nesen og haka, og fant denne oppskriften på Michelle Phan's youtube kanal for en stund siden og testet det med en gang, og det funker!

Let's go!

♥Det eneste man trenger er melk og gelatinpulver!

♥Bland det sammen til det ser ut som grøt. Ikke for klumpete og ikke for rennende! 
♥Varm det opp så det smeltes. Enten i mikro, på komfyr eller som jeg gjør(har ikke mikro eller vanlig komfyr hehe), putter den foran en vifteovn til alt har smeltet og det er helt rennende.


♥Bruk en kost, enten en liten malekost eller en sminkebørste og "mal" det på der du trenger det i flere lag så det blir litt tjukt. Anbefaler ikke å ta det i hele ansiktet fordi det er ganske vondt å ta det av der man har tynn hud!  
♥Når det er helt stivt og tørt kommer the fun part! Da kan du begynne å dra det av, og det meste av urenheter og svarte prikker + fett som ligger i porene sitter igjen på stripsen, og huden blir sååå myk etterpå! Verdt å prøve!

Har du prøvd dette før? Vil dere ha fler DIY tips?

11.02.2013

Produktanmeldelse: bahama mama

17:00

Må si at jeg er overrasket over hvor høy statistikken er allerede, tusen takk♥
Etter en lang mandag tenkte jeg å anbefale og anmelde et solpudder de aller fleste har hørt om som blandt annet Annais er fast bruker av, nemlig Bahama Mama fra the Balm! 

Jeg har jo flere venninner som har dette, og ikke minst lest utrooolig mye om dette rundt på forskjellige blogger og etter alt det bra jeg hadde hørt og lest så bestilte jeg mitt eget.

Det er absolutt det fineste solpudderet jeg har hatt, og fargene på forsiden er nydelige sammen! Det er jo ikke noe hemmelighet at theBalm er utrolig kreative når det kommer til utseende på produktene sine, og dette er et av de fineste de har synes jeg. 

Før brukte jeg Guerlain Terracotta, et pudder med litt rødskjær og som også har litt shimmer i fordi det på en måte gir deg rouge og solpudder i ett, men nå som det er vinter er det mye finere å ha et matt brunt et som varmer opp vinterhuden! Da er denne helt perfekt i og med den er helt matt og uten rødt eller oransj i seg men er helt brunt. 

Om det er noe negativt jeg vil si om det, så er det det at det er lett å få flekker fordi det setter seg utrolig lett på huden, og er vanskelig å dra utover om du først har fått en hard strek, men det er bare å være forsiktig med hvor mye av produktet du tar på børsten.

Jeg vil helt klart anbefale dette hvis du trenger et matt, billig, fint og brunt solpudder som sitter lenge og gir en nydelig farge! 
Dere finner det HER, og akkurat nå er det faktisk 20% avslag på det! Har noen av dere prøvd dette før? Hva synes dere?

08.11.2012

PRODUKTANMELDELSE: PURE COCONUT

17:41

Hallo! Først og fremst; unnskyld for mitt lange lange fravær, men denne uka har vært så forferdelig slitsom, og den er enda ikke over.. Tirsdag var dansedag, gårdagen ble en to timers ekstra lang skoledag + mørkekjøring og dansing til ti på kvelden, og i dag har jeg vært i Mosjøen hos reguleringstannlegen og skal straks på bussen til dans! Har ikke rørt datan siden tirsdag.. Håper dere forstår♥

Men! Jeg har bare nødt til å vise dere disse fantastiske produktene fra Pure Coconut! Fikk et gavekort fra Nelly.no på 100 kroner for en stund siden, og gikk rett inn for å se om det var noe jeg kunne finne til den prisen, og endte opp med disse to til 59 og 49 kroner. 


Jeg bruker fuktighetsgivende shampoo fra Aussie(Miracle Moist fra Cubus) og All Soft sin conditioner fra Redken til mine extensions, men alikevel er de tørre og kjennes slitte ut, så jeg testet disse på extensionset mitt med en gang produktene kom i posten. Med en gang var jeg litt skeptisk siden de var jo så billige pluss at det er olje i dem, så jeg tenkte at endten blir det fett, eller så blir det enda tørrere i og med man egentlig ikke skal bruke olje i extensions! Men jeg tok så feil, for håret kjennes ut som nytt, og er helt fantastisk mykt! 


HAIR REPAIR TREATMENT CONDITIONER:

Det første som slo meg da jeg åpnet denne var lukten, for herreguuuud den lukter godt! Denne skal man ha i fuktig hår som kun har blitt vasket. Man skal altså vaske håret og la det tørke litt før man putter i denne. Så skal man ha den i håret i ca. 3-5 minutter før man skylder ut med vann. Allerede da kjenner man stor forandring!

HAIR SERUM:

Og denne er som Moroccan og Orifluido oljene som du får kjøpt for ca. 3-400 kroner hos frisøren, bare enda litt bedre etter min mening! Oljen er så tynn og myk, sitter ikke igjen på hendene lenge etterpå og gjør håret silkemykt! Kan brukes i tørt og fuktig nyvasket hår.

Etter min mening er disse produktene som tilsammen koster under 100 kroner, har gjort mer enn dyre produkter jeg har prøvd(Redken, Biosilk, Orifluido, Moroccan Oil osv.), og lukter HIMMELSK av søt kokos! Har allerede fått komplimenter om hvor godt håret mitt lukter etter å ha brukt disse! Dessverre er de utsolgt på Nelly, men man får kjøpt dem HER så fort de er inne på lager igjen! 

30.10.2012

MIN MENING OM IPHONE 5

23:31

Først må jeg bare si herregud så mange likes jeg har fått på innlegget med.. hva kan jeg kalle det? Spøkelset? Jenta? i bakgrunnen! Det forklarer hvorfor statistikken har steget utrolig! Hele 87(i skrivende stund) som har delt det videre ved å trykke på lik, og nå har enda fler spurt meg om det er ekte men igjen; JA det er helt ekte! 

Veldig mange spør meg om hva jeg synes om min nye iPhone 5, om den er noe særlig bedre enn 4, om det er noe jeg ikke er fornøyd med, om det er bedre kamera, om det er kjipt med ny lader osv. Så nå svarer jeg alle her på bloggen. Jeg må jo bare få sagt at nei det er ikke noe særlig merkbar stor forskjell, det er jo iOS 6 og akkurat det samme som på min forrige iPhone.

UTSEENDE:

Den er tynnere, bedre å holde i, den er lenger(plass til flere apps), og den er mye finere! Platen av aluminium gir den det lille ekstra som gjør den perfrekt. Det skal også godt gjøres å få riper på aliminiumsplaten!


KAMERA:

Kameraet foran og bak er merkbart mye bedre enn min forrige, men ikke noe særlig bedre enn 4S tror jeg, men det er jo HD på frontkameraet, og filmingen er sykt bra! Blitsen blir heller ikke oransj-aktig som på min forrige. 

TOUCH: 
Touchen er verken verre eller bedre. Jeg har alltid syntes at touchen på alt av apple produkter har vært fantastisk, men går du fra iPhone 3 til 5, eller fra en eller annen android mobil(hehe) vil du merke stor forskjell!


NYE HEADPHONES:
Knappene hvor du justerer volumet og pause/play knappen er mye mer behageligere å trykke på, og mikrofonen er bedre. Selve øreproppene(?) er mer tilpasset til ørene, og man får ikke vondt i ørene av å ha dem i lenge, som jeg fikk når jeg brukte de gamle alt for lenge om gangen. 


+ / POSITIVT:

Finere utseende, bedre kamera, godere knapper, mykere vibrering, klarere og høyere lyd.

- / NEGATIVT:
Sterke farger(snapchat appen er f.eks markeringtusj-gul, og meldingsknappen er markeringstusj-grønn), ny lader; så hvis du ikke har strøm er det så og si aldri noen som kan låne deg lader, og om man har musikkdocker som kobles inn via strøm-inngangen passer ikke disse lenger.

Så alt i alt; det er ikke noe du MÅ ha. Den er helt klart litt bedre når alt kommer til alt, men har du en iPhone 4S og kjøper en 5, så vil du ikke få noe særlig mer enn finere mobil med ny strøm-inngang og litt bedre kamera.  Har dere tenkt å skaffe dere en?

17.09.2012

LUXUSHAIR

18:11

Heihei♥
For ikke så lenge siden var det på tide å ta ut mikroringene for godt og heller klippe vekk det slitte i mitt eget hår og la det vokse seg langt! Men tok ikke lang tid før jeg lengtet etter langt hår igjen, og denne gangen ble jeg tipset om Luxushair, så jeg måtte jo prøve det ut. Har jo egentlig vært fast bruker av Rapunzel i en god stund nå, så var ganske spent på håret til Luxus! 

Etter lang tid bestemte jeg meg for å gå tilbake til clips og ikke mikroringer som fikk meg til å miste utrolig mye av mitt eget hår. Jeg valgte maxi-pakken de har i 65cm. Det er 180g hår med 8 deler! Fire med 3 spenner, to med 4 spenner, og to med 2 spenner. Mer en nok hår til meg som har veldig tynt hår.


Jeg valgte farge #2/mørkebrun og det passet helt perfekt! Har også klippet det en god del i og med nytt extensions er veeeldig rett-av-klippet, noe jeg ikke er så fan av. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med håret! Har ikke hatt det så lenge da, men på lørdag ble det helt utrolig flokete og falt ned på gulvet da jeg tok det av, dagen etter så det ut som et fulglerede, men nå er det helt strøkent! Eneste minuset er at det ble litt tørt etter klippingen, så i morgen skal jeg bestille balsam og leave-in kur fra REDKEN som jeg har hørt skal være bra, så håper det hjelper!

Har du prøvd extensions fra luxushair?

26.08.2012

tips: toner

17:53

Hei! Isteden for kjedelig blogging om hverdagen min og hvor lenge jeg sover i helgene, så tenkte jeg å begynne med et par tips/anbefalinger noen av dere kanskje får bruk for senere! 

TONER
Jeg hadde aldri hørt om det før mamma tilfeldigvis kjøpte det til meg for en god stund siden, for dere som ikke vet hva det er, så er det et rensevann man tar på en bomullsdott og renser ansiktet med etter man har fjernet sminken! Jeg bruker det hver morgen og hver kveld og det gjør faktisk stor foskjell på huden! 


Toner på en bomullspad suger opp alt av skitt og støv i ansiktet og man føler seg så freeeesh etterpå! Blir like sjokkert hver gang jeg tror jeg har fjernet all sminke og støvet som samler seg i ansiktet etter en hel dag, og ser hvor mye som egentlig sitter igjen på bomullen. Har prøvd tre forskjellige, og synes den fra ACO Spotless er best i og med den er billig og inneholder ikke parfyme i motsetning til de to andre.

Fra venstre: Nr. 1 er fra The Body Shop, nr. 2 er fra Apoteket og nr. 3 er fra Vita!

Bruker du eller har du prøvd toner?

hits