14.10.2012

UKENS BLOGG 41

16:43

EDIT: Jeg glemte å linke til bloggen i innlegget, men dere som har lest bloggen min en stund vet at det er linking i sidemenyen min!

Ukens blogg er Emily! Nydelig jente som bor ikke så langt unna, håper jeg får møtt henne snart :-D Har dere vært innom før?

06.09.2012

ukens blogg 36

18:54


Ukens blogg er mmio.blogg.no! (trykk på bildet for å komme til bloggen)

Har du vært innom Mio sin blogg før?

22.08.2012

ukens blogg 34

10:06


(trykk på bildet for å komme til bloggen)
Ukens blogg er Vilde!  Herlig jente i klassen min som startet blogg for ikke så lenge siden, og jeg synes hun er utrolig flink med bilder og hun har fantastisk klesstil! Hun blir kjeeempe glad for kommentarer og sidevidninger, så håper dere tar turen innom♥

06.08.2012

ukens blogg 32

18:37

Daaa var det på tide med oppdatering på ukens blogg! Har vært vanskelig å velge, siden det er så mange nye blogger jeg har begynt å lese og som jeg liker, men siden jeg aldri har hatt en gutt før tenkte jeg å velge Erik! 


trykk på bildet for å komme til bloggen

25.04.2012

ukens blogg 17

19:10

Ukens blogg er Maren Vik! Ei utrolig søt jente som tar helt fantastiske bilder og skriver utrolig bra! Anbefaler alle som ikke har vært innom å ta seg et klikk:-)


                                                                            (trykk på bildet for å komme til bloggen)

19.03.2012

ukens blogg 12

22:29


Ei utrolig nydelig jente som ligger på 1. plass på topplista i kommunen min, herlig blogg med fine bilder, sjekk det ut!

(trykk på bildet for å komme til bloggen)KATEGORI: Ukens blogg - 1 kommentar
04.02.2012

ukens blogg 05

16:13

På tide med ny ukens-blogg!
Denne gangen er det Anna Isabella, bedre kjent som Quizza. Hun er sykt rå, har fuglt bloggen hennes siden sommer en gang, og herregud for ei nydelig og morsom jente! Hun tar så fine bilder på en spesiell måte, og er veldig fargerik, noe jeg liker skikkelig godt, også så peen!

(trykk på bildet for å komme til bloggen)
 
Anbefaler bloggen på det sterkeste, er fast leser selv:-)
Har du vært innom denne bloggen før?

KATEGORI: Ukens blogg - 1 kommentar
24.01.2012

ukens blogg 04

19:09

Har helt glemt at jeg hadde noe som het ukens blogg her inne, så har sikkert hatt samme bloggen i flere måneder.. Som alltid..:-) Men nå har jeg funnet masse nye blogger jeg liker, og skal prøve å love å bli flinkere til å bytte!

Den første jeg har valgt ut er Cecilia Christina!(link) Kjenner hun ikke så godt, men har snakket med enne et par ganger og la merke til bloggen hennes for ikke så lenge siden, og den har så fint design og bilder!

/trykk på bildet for å komme til bloggen

Har du vært innom denne bloggen før? 

29.11.2011

ukens blogg 48

23:09

På tide med ny ukens blogg, og denne gangen er det Sandra

(bildet er linket)

Jeg var fast leser av denne bloggen før, og nå har jeg blitt helt hektet igjen! Jenta tar dødsfine bilder, har ryddig og fint design + behagelige tekster. Looove it! Kan ikke skjønne hvorfor hun ikke har mange flere lesere! Dere må sjekke ut:-)

 

KATEGORI: Ukens blogg - 1 kommentar
13.11.2011

ukens blogg 46

21:26

På tide å bytte ut ukens blogg! Hun er ikke leser av bloggen min, som jeg har hatt tidligere. Men ukens blogg er en blogg jeg liker veldig godt og selvfølgelig den søte jenta bak bloggen - Erica!:-)

(trykk på bildet for å komme til bloggen)
Har falt for denne bloggen i det siste, men hun blogger ikke så ofte dessverre, derfor blir jeg ekstra glad da hun har kommet med et nytt innlegg! 

leser du Erica sin blogg?

vet foresten at det er uke 45 enda, men denne skal vare ut 46. 

18.10.2011

ukens blogg 42

00:11

FØRST: 
VET NOEN OM NOE GRATIS OG ENKELT REDIGERINGSPROGRAM TIL MAC? JEG TAKLER IKKE GIMP! HADDE VÆRT FINT OM NOEN KUNNE TIPSET!:-)
 
Jaaa, den nye bloggen denne uka er tina emilie
Det er ganske enkelt fordi hun har både skrevet om meg på twitter, bloggen sin og snakket med meg på facebook! Jeg blir så glad når lesere snakker/skriver om meg, det setter jeg kjempe stor pris på, alle sammen!

Så ta en titt innom!(bildet er klikkbart)
 
Men da var det natt på meg, håper alle hadde en fin mandag! God natt :-*

10.10.2011

ukens blogg 41

22:51

Ukens blogg ble Silje(link).
Det er fordi hun virker så hyggelig, kommeterer ofte, har snakket en del med henne på facebook og hun er også kjempesøt! 

Du kan ogå bli ukens blogg ved å kommentere mye, like innleggene mine og gjøre andre ting dere vet jeg setter pris på, f.eks brev på facebook eller ett innelgg på fanpagen min er superkoselig!

 

29.09.2011

ukens blogg?

22:45

halla, tenkte jo å legge inn et ønskeinnlegg, men fant bare en ting, og det kan jeg ta for seg selv.. MEN! Dere. jeg har tenkt på en ting, nå som statistikken har økt litt, og det er sånn ca ingen kommentarfrie innlegg på bloggen, så tenkte jeg å starte med ukens blogg! Hva synes dere om deet? Har hatt det en gang før, men det gikk ikke bra.

Ukens blogg kommer til å stå her:


Tror dere det blir bra? 
Eneste dere må gjøre for å bli ukens blogg er å kommentere ofte og andre ting dere vet jeg kommer til å sette pris på, så vil jeg linke til den bloggen jeg legger best merke til hver uke!:-)

05.09.2010

bli ukens blogg?

13:00
Siden jeg har sååå liten inspirasjon for tiden, tenkte jeg at dere kan hjelpe meg litt :-)

Hver søndag tenkte jeg at jeg skal ha "ukens blogg". Og det går ut på at dere skriver en kommentar om noe jeg kan ta bilde av. På en måte en utfordring for meg. så hvis jeg får en kommentar om at jeg kan ta bilder av blomster, eller... katten min. Og jeg velger blomster, kommer den som skrev det forslaget bli ukens blogg, å blogglinken vil stå her:

:-)

Så nå er det bare å komme med bildeforslag!
hits